Burp...

Idag när jag for från jobbet och in på Ica funderade jag på vad vi skulle ha till middag. Jo, jag vet ju det där, att jag ska planera det INNAN, inte samma kväll vi ska äta men nu var det så det var. 
 
Jag kände plötsligt att jag var sugen på pannkakor. Tunnpannkakor och soppa. Lat blev jag också så jag köpte tomatsoppa för jag hittade nämligen Bongs tomatsoppa på enliterstetra istället för på burk. Lagom åt hela familjen tänkte jag, i alla fall med pannkakor till. Tomatsoppa mättar ju inte så mycket i sig, den är nästan mer en symbolisk rätt.
 
 
Soppan smakade inte riktigt som förut. Minns jag fel, är det inte Bongs soppa vi brukar äta? Pannkakorna var däremot helt ok. Som tillbehör ställde jag, förutom hallonsylt, fram lite grejs jag hittade i kylen och i köket: en påbörjad burk keso, en burk yoghurtkvarg med smak av ananas och kokos som bäst föredatum gått ut på, en påbörjad burk vaniljkvarg (som sen visade sig vara möglig) samt en skål med skivad banan. Vi har gott om bananer just nu för jag drabbades av tillfälligt hjärnsläpp när jag handlade förra veckan och trodde dom var slut hemma fast jag nyss hade köpt. 
 
 
Ananas- och kokoskvargen var helt ok trots utgången datum men jag vet inte varför jag köper hem kvarg egentligen, den går uppenbarligen inte åt. Jag har i stort sett slutat äta det och resten av familjen är inte heller särskilt intresserad. Det var nog för att det lät gott med ananas och kokos. Jag är ju ingen fil- eller yoghurtmänniska heller. Men till pannkakor är kvarg gott, gärna kesella med hallon. Och till cheesecake!
 
Jag åt FYRA pannkakor. Burp. 
 
Så nu ligger jag i pannkakskoma här i soffan, jag som skulle ut och gå ikväll tänkte jag. Och jag borde plantera om resten av tomaterna. Men nej, tomaterna får faktiskt vänta tills jag löst utrymmesproblemet och dessutom har jag ingen lust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0