Mental träning

Jag var på box-träning ikväll. Boxades mot Monika och hon var inte nådig! Det är bra det. :)

En av dom trevliga sakerna med boxningen är peppingen. När man håller mitsarna och den andra boxas så skriker vi uppmuntrande saker. Vi skriker  "Ja, det är BRA! Du är STARK! Du orkar!!"

Och man tror vartenda ord!

Konst, kompisar och shopping.

Idag for jag till stan för att vara med på invigningen av Konstens Vecka.

Jodå, det gick bra. :-)

Vittra-eleverna spelade och Michael Rahm m.fl. pratade. Jag träffade flera klasskompisar och lärare och gick på utställningar både på Tingan och Galleri S. Ska nog ta fler gallerier till veckan, orken tröt.

Träffade Helena och Victor och gick och lunch-fikade med dom. Räkmacka och en Konstens vecka-bakelse, näringriktigt och bra! Bakelsen var godare än fjolårets som mest bestod av nån mousse. I år bestod den av en chokladdoppad mandelbotten toppad med sylt och choklad-mocka-kräm och så loggan överst. Godkänt!

Vi hann ränna lite i affärer också. Jag ville ha en handväska, en med många fack. Jag är trött på "påsväskan" jag har haft i sommar. Många fack men inte dyr så jag hade inte tänkt mig nån skinnväska. Det visade sig att ekvationen "billig väska i syntet + många fack" inte gick ihop. Dom billiga väskorna bestod alla av ett stort "påsfack", eventuellt med ett dragkedjefack inuti, medans dom med många fina fack var just - skinnväskor. Och priset därefter.

Jag började ledsna och ville hem men gick i alla fall in på Väskan och - TADA! Där fanns skinnväskor för halva priset! Jag hittade alltså en BRA väska med många fack i skinn för samma pris som syntetväskorna jag tittat på!

Jag är såååå nöjd.... :)

Nån skinnjacka hittade jag däremot inte. Och varken byxor eller kjol, jag orkade inte ens kolla. Det blev nog lite för mycket på samma dag. När jag kört hela vägen hem gjorde jag mig en kopp te och lade mig i soffan, drog filten över mig - och slocknade. Tror jag fick en överdos av intryck, arbetsveckan har varit hård med många sjuka och sinnerna är redan överbelastade. Och då stänger hjärnan av kroppen.

Imorgon ska jag vara hemma och ta det lugnt.

RSS 2.0