No 89

Det var en gång ett gäng som målade Stortorget.


No 88

Hittade en liten kattkompis.


No 87

Obruten linje.


No 86

Det sägs att alla människor man målar är självporträtt så - ok då!


No 85

Har nya brallor. Fina!


No 84

So tierd....


Life is good!

Tänk, imorgon är jag ledig från jobbet för att måla. Måla! Jag och andra f.d. elever på konstskolan ska göra en stor målning på Stortorget i Östersund nu när det är Yran. Jaaa, PÅ TORGET! På skifferstenen! Jag vet bara ungefär vilka former det kommer att ha, jag har inte kunnat delta i brainstormingmötena eftersom jag har lite långt att åka. Men jag satsar på total spontanitet. :-)))
Jag fick bara ledigt en dag från jobbet eftersom så många har semester så jag är med tisdag och lördag. Arbetet kommer annars att pågå från tisdag till lördag mellan 12 och 17.

Vad kul det kommer att bli! Måla! Och att få träffa dom andra igen!

Och sen imorgon kväll ska jag till Krokvåg och sjunga på Remix musikcafé. Sjunga!

Vilket underbart liv jag har!


No 83

I´m gonna wake you up early cause I´m gonna take a ride with you.


No 82

Det finns för mycket sånger om kärlek, och för lite sånger om mat.


No 81

Misty.......


No 80

Just dance....


No 79

What´s new pussycat?


Hilda - pinuppan

Hon är rödhårig, kurvig och heter Hilda. Hon är nyfiken, kan konsten att roa sig själv och njuter av livet.

Nä det handlar inte om mig.

Eller....?

Duane Bryers heter hennes skapare. Och Hilda kom till långt innan jag föddes. Märkligt.....hur visste han? ;-)

No 78

I feel good!


No 77

Leende guldbruna ögon.....


No 76


She´s another work of art.


No 75

There´s no place like home.


No 74

When we were sitting on the top of the world.


No 73

Det blir en dag på stranden.


No 72

Man ska ha husvagn.


No 71

Ta mig till havet.


No 70

Howdy, partner!


Kams och sol, bad och blåst.

Idag var det kams på hembygdsgården. Kö var det och varmt var det. Och dyrt. Fast jag har aldrig gjort kams så jag vet inte hur lång tid det tar. Jag uttalar mig som köpare nu, inte producent.

Kams-koma drabbades jag av sen. Det var jättejobbigt att överhuvudtaget sitta upp medans jag väntade på att barnen lekte färdigt i handelsboden. Sen gick vi hem och tog en kort siesta innan vi for ner till Koppehällan och barnen badade. Solen hade försvunnit vid det laget och det hade börjat blåsa så jag behöll kläderna på, tvärt emot vad jag trodde när vi gick hem från hembygdsgården då vi höll på att förgås av värmen.

Nu regnar det lite. Men det skadar inte.

Strax dags att åka och bättra på träningsvärken. Heja på!

Trevligt!

Idag fick jag ett SMS: Bor du långt från Strömsnäs? Vi är på väg dit.

Det var två klasskompisar från Konstskolan som var på väg för att kolla en tredje kompis utställning på Föreningshuset i Strömsnäs. Klart jag lämnade barn och hushåll och for för att träffa dom! Fikade gjorde jag också. Hm.....men som Ilona kommenterade mitt inlägg om "nya tag": Kanske inte semestern är rätta tiden att tänka på kostomläggning. Och jag har bara semester en vecka till så.......:-)

Det var trevligt att träffas! Prata allt från brasiliansk vaxning till turkiska bads inverkan på solbrännan. Jösses vad jag saknar våra diskussioner på rasterna!

Sen fick jag skynda hem för att hinna laga mat och dra till badet innan regnet bröt ut. Jo, det hann mulna på och börja blåsa innan vi kom iväg men barnen var nöjda ändå. Det var ju "varmt i vattnet!" Hm, snarare kallt i luften tror jag. Där fick jag sitta och frysa i regn och blåst medans dom nöjt plaskade runt. Ja för all de, det var ju trevligt att vara kall som omväxling.

Imorgon är det kams på hembygdsgården. Då ska vi dit.

No 69

Örongodis.


Jamen!?

Idag åt jag en glass. Så klart. Men vi var och badade och barnen skulle handla glass och Herman frågade om han skulle köpa en Sandwich till mig. Känner han mig eller?

Inte simmade jag så mycket så jag gjorde mig förtjänt av glassen av den anledningen heller. Men jag har träningvärk i låren idag. Vilket betyder att jag ansträngde dom igår!

Nu har jag ätit tortillachips med smält ost på och två bitar chilichoklad till mitt rödvin.

Jaja. Det är fredag. Och gott var det.

Jag har köpt hem en massa god frukt så i morgon blir det fruktsallad. Och en långpromenad eller en löprunda. Det ser ut att bli finväder också så det blir nog Koppelhällan en sväng med. Men ingen glass.


No 68

Playa del Koppelhällan


Nya tag

Jag vägde mig ikväll. Det var inte loligt.

Man ska inte stirra sig blind på vikten sägs det, det kan vara muskler som väger! Fast det där som sitter runt höfter, mage och lår är nog inte muskler..........suck. Vart kom det där ifrån? Så plötsligt liksom.

Nu är det godis-stopp här. Och kakstopp (ej att förväxla med kokostopp). Lite surt nu när det är semester kan man tycka. Glass vill man ju ha när det är sommar. :( Och rabarberpaj och jordgubbstårta.........fast jordgubbarna är ju faktiskt goda som dom är. En liten tröst. Skulle en glass slinka ner under semestern så får man väl ta nya tag efter den. Det ordnar sig.

Aktiv skulle jag vara på semestern också. Men vem vill springa när det är varmt ute? Inte jag. Och jag har huvudet fullt med annat.

Det var Nostalgicafét förra veckan. Och så ska jag ställa ut tavlor på Krokvågs landsbygdsidyll två sista veckorna i juli och då ska Remix ha musikcafé en kväll. OCH jag ska vara med och måla på Stortorget på Yranveckan! Ja. PÅ torget. Jag får tyvärr inte ledigt mer än en dag från jobbet men med lördagen blir det två dagar i alla fall vilket ju är bättre än inget.

Svårt att fokusera på träning också, när huvudet är så fullt. Och ändå finns det inget bättre sätt att rensa skallen än att ta ut sig riktigt ordentligt. Ikväll var jag i alla fall och styrketränade. Det var definitivt bättre än inget!

No 67

Äntligen kort igen.No 66

Sommar och sol.


No 65

Skåne akvavit.


No 64

Maaaaat!


No 63

Av cruising och kusinträffar blir man trött.


No 62

Livet är ett dataspel.


No 61

Är det en fågel? Nej, ett plan. Nej, det är - en harpya?


No 60

På Nostalgicafé.


No 59

60-talsnostalgi.


No 58

Dumleklubba.


RSS 2.0