Shopping och kalas

Lång vecka utan inlägg. Vi kan väl sammanfatta förra helgen och arbetsveckan så här då:
 
Vinterkräksjuka i huset, jag har jobbat och varit trött som vanligt och lämnat prover på lab IGEN. Och igår var vi på kalas och kom hem fyra imorse så är vi trötta idag är det helt normalt. 
 
I fredags var vi till Sundsvall och köpte äntligen kastruller som funkar på nya spisen. Det är ju induktion och då duger inte dom fina gamla Hollywoodkastrullerna med kopparbotten. Nej, magnetiskt ska det vara. Undrar vad vi ska göra med dom gamla kastrullerna? Jag gillar ju dom men funkar dom inte på spisen kan man ju inte ha kvar dom. Men man kanske kan ha dom hos Lillens? 
 
Vi shoppade kläder också, både Mannen och jag. På inbjudan till festen stod att man fick välja mellan svart eller vit klädsel. Jag tänkte att jag kan väl köpa nån billig klänning på HM som jag kan ha på lager i garderoben när det är dags för svart, till julkonserten till exempel. Fast det blev inte så. Istället köpte jag ett par svarta, tajta brallor, ett bälte och ett glansigt linne på Joy och en kort jacka på Flash. Blev dyrare än planerat. Men bättre. Mycket bättre. 
 
Brallorna trodde jag inte alls jag skulle gilla men jag tänkte att jag måste väl prova dom på innan jag avfärdar dom. Men jag blev jättesnygg! Och så får man bra hjälp på både Joy och Flash. Dom plockade fram kläder och servade vid provhytten. Det gör dom inte på HM.
 
Sen köpte jag ett par svarta sandaletter med korksula på Stööks igår. Med paljetter på! Riktigt piffiga. Jag var alltså nyekiperad från topp till tå när vi for på kalaset. Tyvärr lyckades jag dra sönder byxorna lite genom att göra det jag brukar träta på barnens när dom gör: dra i hällorna när brallorna åkt ner. Blev ett litet hål vid ena hällan. Men det går nog att laga. Jag har även blod på nya sandaletterna. Mannen lyckades trampa mig på stortån när vi dansade på en av långbänkarna och blodvite uppstod upptäckte jag efter en stund. Som tur var fanns det folk med plåster i handväskan. Ja, se det var ett riktigt partaj, det.
 
Köpte ett par T-shirts på Flash också, en grön och en turkos. Det var "3 för 2"-kampanj på hela sortimentet så hon i butiken tyckte jag skulle passa på. Den svarta jackan jag köpte fanns i korallfärgat också. Jag var jäkligt sugen på att köpa den med men kunde inte förmå mig. Det kändes som jag hade shoppat tillräckligt åt mig själv, med brallorna och allt.
 
Barnen ska ha lite nytt till examen också. Fast Herman behöver egentligen bara en ny skjorta för han ska ha kostymen. Kanske jag får köpa den korallfärgade jackan då? Modellen var så nätt och satt verkligen bra på mig. Skulle passa ypperligt till mina sommarklänningar och dom ljusa brallorna. 
 
Jag verkar ha blivit shoppinggalen. Jag som beställt toppar från KappAhl också. Kan det bero på att jag gått ner nästan fyra kilo nu? Och har lite mer pengar att spendera. Ja, jag klagade ju härom veckan att jag inte hade nåt att ta på mig så då ska man väl shoppa då? 
 
PS. Bilder på kläderna kommer senare. Jag tog ett "fredagsfoto" igår när jag var uppklädd. Jo, man får ta "fredagsfoto" på en lördag. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0