Matnyttigt

Att skärpa sig på matfronten var tydligen lättare sagt än gjort. Få se hur det går den här veckan. Förutsättningarna är heller inte dom bästa om man kollar på veckans matsedel.
 
Igår måndag var det spagetti och köttfärssås och en väldig massa grönsaker till. Ganska bra mat. Idag var det fiskburgare, dvs ungefär som runda fiskpinnar. Bröd och grönsaker och hamburgerdressing till det, plus mos och kokta morötter och vitkålssallad. Alltid vitkålssallad och varma grönsaker till lunchen.... Tja, det gick väl an fast jag hade ju föredragit remouladsås eller filsås istället för hamburgerdressing nu när det var fisk. Hoppade över rålöken och bostongurkan också.
 
Imorgon är det ris och kycklingnuggets. Jamen, hallå? Vi åt ju mald panerad fisk idag, ska vi äta mald panerad kyckling imorgon? Fast det trista med kycklingnuggets är nog egentligen det vi får till. Ris och grönsaker och sweet chilisås. Det blir liksom lite torrt. Man skulle velat ha nån mumsig mangorajasås eller liknande till, kanske salsa eller vitlökssås? 
 
På torsdag är det pyttipanna. Då brukar vi faktiskt få stekt korv och potatis istället och det är ju gott. Fast det spelar mig igen roll för då är jag ledig. Jag ska till stan med Herman som ska på tandregleringen. Själv ska jag till optikern. Och vi lär väl ska äta nån lunch när vi är där. Nåt gott. Man vill ju passa på när man äter ute.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0