Lakritskvinnan glider igen

Jag har åkt skidor! Ja, det är sant! Det var bara 12 minus och solen sken och eftersom vi pratade om skidåkning redan kvällen innan ryckte jag upp mig från soffan och gick ut och letade fram pjäxorna. Sen drog jag på superhjältestassen och spände på mig dom vallningsfria skidorna och drog iväg till spåret.
 
Jag visste inte om det var spårat, jag chansade helt enkelt. Och spår var det, fast bara skoterspår. Lite längre fram såg jag att någon hade skottat upp snö i spåret. Aha, nån håller på att preppa. Och mycket riktigt, till slut fick jag syn på P och S-E som stod och skottade. Jag pikade dom för att dom jobbade för långsamt, jag hade ju kommit ikapp dom! 
 
Trots att det bara var skoterspår tog jag mig runt hela vägen. Dryga fem kilometer stannade Runkeeper på när jag kom hem på gården. Bra jobbat! Inte för att det gick fort direkt men jag åkte i alla fall.
 
Nu har Mannen vallat mina nya skidor, dom jag köpte i november -14. Imorgon ska jag testa dom i elljusspåret efter jobbet. Och vet ni en annan sak? Imorgon kväll är det Latin fusion! Ja, det är sant! Kroppen jublar!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0