Det går ju bra det här!

Idag har jag åkt TVÅ varv på skidspåret. Det blir åtta kilometer, det. Klappar mig själv på axeln. Duktig flicka! 
 
I fredags tänkte jag också åka efter jobbet men då for jag först på affärn och handlade lite mozzarella och sånt till pizzan samt lite trevligt godis. Sen till bolaget och sen smet jag in på Stööks eftersom mina tofflor har gått sönder. Jag skulle justera karborrbandet över foten och lyckades istället slita bort det. Och nu vet jag att jag ska jobba en hel månad framåt så jag skulle nog behöva nya inneskor. Fast jag hittade inga jag var säker på att jag ville ha. Jag har ju mina röda "träskor", jag kan ta med dom så länge. Sen for jag hem och då var klockan redan tre och då blev jag lat. Det blev ingen skidåkning. Det blev pizzabakning och godisätning istället. 
 
 
Igår var det lördag och då hade jag ju en massa tid på mig kan man tycka men då satte jag igång att dammsuga hela huset, inklusive under soffan i sal´n. Huvvaligen.... Det var längesen nån gjorde det. Det var inte bara damm där ska jag säga! Nåväl, tiden gick och när jag var klar med städningen hade det mulnat på och börjat snöa så smått. Ska jag åka skidor ändå? Det var tur att jag bestämde mig för att ta ner julgardinerna istället. Rätt som det var började det tokblåsa och snöa på tvären. Tänk om det hade hänt när jag var mitt i spåret! Burr. 
 
 
Jag var i alla fall väldigt nöjd med att jag hade dammsugit och fått upp icke-julgardinerna. Nu är glada julen slut på riktigt. Fast dom där pinnarna till rull-upp-gardinerna lyser fortfarande med sin frånvaro. Herman och jag rullade upp dom utan pinnar. 
 
Men idag blev det skidåkning av! Trodde att snöfallet igår skulle ha sabbat spåret men det var oväntat bra. Det hade tydligen inte fallit så mycket snö ändå och nån hade åkt innan mig. 
 
Jag vägde mig förresten igår. Upptäckte till min förvåning att jag gått ner fyra kilo sen i julas. Är det verkligen möjligt? Jag tycker inte att jag har engagerat mig speciellt i vad jag äter och så väldigt mycket har jag inte tränat. Lite skidåkning och lite latin fusion och det är bara dom två senaste veckorna. Men tydligen så har jag legat på minus ändå om man ska tro vågen. 
 
Ja, är det så här enkelt så är det ju bara att fortsätta, inte sant?!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0