Peppar peppar

Det blev pannkakor till middag. Inte så bra eftersom jag går bestämt mig för att ikväll SKA jag iväg på träningen och pannkakor brukar lägga sig som en klump i magen som skumpar upp och ner när man tränar. Burk..... Men jag har en hel timme på mig att smälta maten innan jag måste fara. En hel timme att ångra mig på också.... Fast det tänker jag inte göra. Jag SKA åka. Hoppas det inte blir pannkaka av träningen också bara för att jag inte orkade tänka ut nån annan middag. 
 
Jag har ju nya träningsskor och alltså ingen ursäkt. Testade skorna i måndag och jag har nog aldrig dansat så bra. Antingen berodde det på att dom satt så bra på foten och att sulan hade lagom fäste eller så börjar jag få kondis och muskler av all skidåkning. Förra veckan åkte jag åtta kilometer på tisdagen, fyra på torsdagen och åtta både lördag och söndag. Rekordvecka för den här vintern. Imorgon och på fredag öppnar jag och då hinner jag åka efter jobbet. Tjohej! 
 
Igår köpte jag en ny sport-bh också, på Ica. En lila, precis som skorna. Kanske jag tror att eftersom skorna var så bra så är allt som är lila bra? Det fanns turkos och knallrosa också. Turkos gillar jag men rosa är väl inte riktigt jag. Men nu blev det en lila som sagt. Jag måste ju testa den med - alltså SKA jag iväg. 
 
Några ursäkter jag glömt? 
 
Jag har en jävulsk mensvärk men träning ska vara bra mot det sägs det. 
 
Trött? Ja, det är jag. Jag blir så trött i huvudet av jobbet att jag egentligen inte har lust att åka iväg och träffa folk. Men jag får väl behärska mig och inte prata så mycket så huvudet får vila. Kanske ska köpa mig en sån T-shirt som en träningskompis har. Tyckte den skulle passa mig med. Träning är allvarliga grejer! Hihi...
 
Nu ska jag gå och byta om.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0