Heja heja

Blev ingen motion igår, mer än språngmarsch uppför stentrapporna på Hermans skola. Fem våningar upp. Pust. Vi kan väl kalla det för intervallträning då. Om man är generös. Idag blev det i alla fall ett varv i skidspåret efter jobbet.
 
Och igår köpte jag ett par nya träningsskor! Hittade ett par för 399 kr på Stadium outlet som satt hur bra som helst på fötterna. Jag gjorde några utfall och dansmoves i smyg mellan hyllorna i butiken för att testa sulorna. Dom fick inte vara för hala men inte så tröga så att knäna pajar när jag dansar. Tyckte dom kändes bra i sulan också. Det bästa var nog ändå att dom satt så bra på fötterna. Dom blå skorna jag kör med nu sitter inte så bra inser jag nu. Bakkappan har alltid varit konstig på dom, lite för rak. Håller inte fast foten på rätt sätt. Å andra sidan är det storlek 39 på dom och dom jag köpte igår var storlek 38! För det mesta drar jag 39 på bredden och sen får jag lägga i en sula för att skon ska passa men dom här var tydligen tillräckligt breda för mina blan. 
 
Snygga är dom också men det är ju en smaksak. Fanns knallorange också men jag valde dom lila av nån konstig anledning. Och det är inte Adidas. Också konstigt. Jag kanske inte är riktigt frisk? Jag känner mig rätt trött faktiskt, bäst att gå och lägga sig. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0