Köttfria tankar

Ingen löpning idag. Inte mycket alls faktiskt, mer än huvudvärk och snor och harkel. Bacilurerna hann ikapp mig till slut.
 
Halvligger i soffan med en sovande katt i knät. Annars har han upptäckt att man kan ligga på den nya möbelgruppen vi har på verandan. Visst blev det bra? Jag satt där under en filt och myste tillsammans med Lego igår kväll, ända tills solen hade sjunkit så pass att det blev för kallt. Då skulle man haft dom där infravärmarna vi också beställde men som var slut.
 
 
Sitter här och funderar på mat. Inte så ovanligt kanske men det gäller att passa på när tystnad råder och hjärnan får arbeta ifred. Funderar på om jag ska göra nåt med quornfärsen som är kvar. Lasagne kanske? Orkar jag det? Såsen puttrar visserligen utan att jag behöver stå och titta på den. Det är monteringen som är jobbig. Men jag har ju gott om tid på mig.
 
Funderar på det vegetariska utbudet på Hammarn. Det är inte så stort. Tror jag. Det jag sett i frysdisken är Hälsans kök, Quorn och Oumph och så Icas egna. Det finns ju andra tillverkare som verkar ha en större variation av produkter. Astrid och aporna till exempel, dom har både gottbullar, blööödpudding och BBQ burgare. Anamma har också ett urval av olika korvar och puckar. Jag blir nyfiken på hur dom smakar.
 
Då blir det ju lätt att laga vegetariskt, när det liksom är samma rätter som man brukar äta till vardags. Korv och köttbullar och färs. Funkar för det mesta. Ja, jag vet att man kan göra egna bönbiffar och så. Laga mat från grunden. Men man orkar inte det alla gånger när man jobbat en hel dag. Det gör inget om det är enkelt. 
 
Det finns heller inget vegetariskt lunchalternativ på Hammarn vad jag vet. Kanske inte finns kundunderlag för en helt ny restaurang men man tycker att dom som redan finns skulle ha haft några vegetariska alternativ vid det här laget. Ja, det ska vara den vegetariska pizzan, då. 
 
Jag blev nästan hungrig av dom här funderingarna. Det är visst dags för en kopp kaffe och nånting till. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0