Harembyxstajlingfunderingar

Igår fick jag för mig att skissa lite. Vad kan man ha till haremsbyxor?
 
På skissen längst till vänster föreställer jag mig att det är höst och jag har min bruna manchesterkavaj i uniformsstil. Fast den visade sig vara så urtvättad och sladdrig så jag vet inte om jag kan ha den mer. Snyft.... Haremsbyxorna är ett par gröna som inte finns i min garderob ännu men kanske kommer att finnas där nån gång i framtiden. 
På nästa bild har vintern kommit och jag har mina maroonröda marakeshbrallor. Jo, modellen heter Marakesh och färgen heter "maroon red" fast jag tror inte dom finns att köpa längre. Jag har nu äntligen förlängt resåren som är iträdd längst upp på smocklinningen så nu kan jag ha dom utan att få två stora bilringar som sticker ut. Till den har jag min röda täckjacka. Fast jag vet inte om jag kan ha den. Den var för trång i fjol och blixtlåset krånglade. 
På den tredje bilden har jag ett par svarta byxor som jag inte heller har ännu. Den gröna jackan är parkasen jag köpte ifjol. Fast jag minns inte riktigt hur den ser ut....
Och på den fjärde bilden har våren kommit och jag har mina svarta pulzbyxor och min svarta kappa. Vet inte alls om det skulle funka ihop men jag får väl prova.
 
 
Vinterjackorna och vinterkängorna som jag har tecknat är ute i förrådet och jag orkar inte hämta dom utan jag har istället provat med dom kläder jag hittade inne.
 
Först ut är en typsik produktbild från harembyxsäljande sidor. Linne och barfota och lite spex. Tjohej! 
 
 
Och så en yogapose. Eller nåt.....
 
 
Ok. Åter till allvaret. Vi provar med huvjackan jag brukar ha på jobbet. På fötterna ett par lätta gympadojjor.
 
 
Jo men den funkar ju. Fast måste vi vara fullt så allvarliga? Jag ser ut som en ordningsvakt.
 
Så där ja, mycket bättre. Nu känner jag igen mig. Huvröjan funkar men den har jag ju på jobbet. Jag får kanske leta efter nån liknande för dom här brallorna tänker jag inte ha på jobbet.
 
 
Nästa test blir med en gammal favorittopp i sidentrikå. En sån där topp jag bestämt mig för att rita av och göra mösnter av när den är för utsliten för att användas. Hm, när kommer det att hända, tro.... Den funkar i alla fall att ha till brallorna. Bra. 
 
 
Nästa outfit: Blommig blus och roströd kofta. Hmmm, njaaaeee.....jag gillar inte riktigt den här kombintationen. Jag vill ju att midjan ska synas men det är nåt med överdelen som inte inte är bra. Är koftan för liten, kanske?
 
 
Tant upptill, bohem nertill. Nä, det stämmer inte.
 
 
Nej, in med bohemen helt och hållet, inte bara nertill. Den här gamla favoriten passar ju perfekt. A match made in heaven!
 
 
Yeah!
 
 
Och på tal om gamla favoriter. Här är en till! Fastän i minsta laget så passar toppen bra till brallorna. Jag älskar blad- och blommönstret på den här!
 
 
 
Mera bohem! Go hard or go home! Fast - vad hände nu? Det såg inte så bra ut som jag förväntade mig. Är blusen lite för lång kanske? Den verkar sluta på fel ställe på höften. Det ser lite bylsigt ut. Jag är också tveksam till klackskorna. Är det snyggt till?
 
 
Tja, lite mer markerad midja så blev det bättre men jag kan ju inte gå med händerna i sidan dagarna i ända. 
 
 
Bästa blommiga koftan. Sitter bra och har en fin ringning. Kanske det är därför den passar fast den egentligen har en annan stil än byxorna.
 
 
Lite mer påklätt. Det blir ju kallare så småningom. Det här gillar jag! Det känns som jag. Jackan är väl inte jättevarm men en bit in på hösten funkar den. Den har också lite uniformskänsla, precis som den urtvättade manchesterkavajen. Det är kanske en sån modell man ska leta efter.
 
 
 
Och så avslutar vi stilrent med vit skjorta och svart väst. Jo, det kan funka. Möjligen skulle man haft en längre väst men ja, jag tycker jag ser rätt stilig ut. 
 
 
Nu har ni gjort det bra om ni har lyckats tagit er ända till slutet på det här inlägget. Frågan är, vad tycker ni? Vilka kombinationer funkar bäst?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0