Brallbyxor

Jag gillar verkligen haremsbyxor. Bekväma och lite annorlunda. Coola. Har räknat ut att jag har sex par om man räknar dom där Pulzbrallorna som inte har häng i grenen men en massa vidd i benen. Dock använder jag inte alla lika mycket. 
 
Egentligen är det dom vida med häng jag gillar bäst. Det blir som att ha kjol. Luftigt och skönt men ingen risk för insyn om man skulle behöva gå ner på huk eller göra några andra gymnastiska övningar i vardagen. Ni anar inte vad jag lyckas med på jobbet ibland. Nu har jag visserligen inte haft just dom på jobbet men jag har använt mina randiga från Hangmatta. Dom är dock lite annorlunda skurna vilket gör att dom stramar lite när jag går, plus att jag känner tyghänget mellan benen. Kan ha att göra med att det är annat tyg också. Hangmattabrallorna är i ganska kraftig trikå medan dom gröna, vida är i viscose.
 
Här är randisarna. Svart och beige matchat med t-shirt från Jula i svart med beige stjärno och på toppen en kittfärgad keps. Skorna matchar inte men det är dom jag brukar ha på jobbet. 
 
 
Jag skulle gärna fortsätta ha haremsbyxor fast det blir höst. Men hur kombinerar man det med andra kläder då? Kollar man på produktbilder på sidor som säljer haremsbyxor har tjejerna för det mesta linne och sandaler. Maglinne till och med. Barfota förekommer också. Yoga, jovisst, men jag vill ju ha dom till vardags och det är ju inte sommar och sol för evigt.
 
Exempel nr 1: snygga brallor. Och så linne till. Men i vinter då? Jag tror att det kan vara snyggt att ha nåt mer "fitted" upptill när brallorna är vida. Men inte kavaj kanske?
 
 
Exempel nr 2:
 
Magen framme och barfota. Nä, det vill inte jag ha. Hur stajlar man ett par haremsbyxor? 
 
 
Högklackat tycker jag inte passar. Hellre lite bekväma skor. Det här såg inte så tokigt ut tycker jag. Nån slags asymmetrisk skjorta under, en kort kofta, kängor. Snyggt. Och passande till hösten. Fast jag skulle ju välja lite mer färg, förstås. 
 
 
Det här var ju också snyggt. Kort kofta till.
 
 
Och den här! Den är ju lite vintrig i stilen. Fast hon är ju barfota. Och så är det grått och svart. Igen. Hm, fast det ÄR snyggt. 
 
 
Jag får väl dra fram alla haremsbrallor och överdelar jag har ur garderoben och testa olika kombinationer. Fotografera och jämföra. Kanske göra ett blogginlägg om det. Det skulle väl vara kul?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0