Lakritskvinnan får en uppsträckare

Igår morse bestämde jag mig. Igen. Jag måste verkligen komma igång och röra på mig. Och HÅLLA IGÅNG också. Inte bara "börja" hela tiden. Jag såg i ögonvrån hur Lakritskvinnan stod och hånlog i ett hörn i köket. Men hallå, är det inte DU som ska dra igång mig, va? Lägg av med det där flinandet!
 
Jag bestlutade mig för att styrketräna. Tog fram mitt "träna-hemma"-anteckningsblock med listan på övningar. Startade Spotify och tog fram Latin fusionlistan för att värma upp lite. Here we go!
 
Men det blev ingen styrketräning. Jag fortsatte dansa istället. Till slut stod jag där, svettig, varm och glad och hade dansat i femtio minuter!  Jäklar vad kul det var! Fastän jag bara var ensam i köket och rörelserna blev något begränsade av köksbordet och köksön. Jag gillar verkligen att dansa. Jag saknar verkligen latin fusion-passen.....
 
Faktiskt så känner jag av lite, lite träningsvärk i axlar och lår idag. 
 
Idag tänkte jag ta en långprommis på förmiddagen eftersom jag bara skulle jobba eftermiddag men den planen får jag revidera för jag ska få jobba heldag istället. Och det är ju bra. Jag börjar klockan nio, om en timme alltså och sen är det jag som stänger. Sen är det kör klockan sex. Vet inte riktigt hur jag ska hinna planera in dagens motion. Kanske är det idag jag ska lyckas dra mig ut på promenad på rasten? Kanske jag får ta och spela boll med barnen när vi är ute? 
 
Jag ska spana efter den svartklädda superhjältinnan under dagen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0