Stora jeans, fula naglar och överkänslig katt

Kläderna från Haléns låg i brevlådan igår! Om dom passade? Njae....
 
 
Jag tog tydligen i för mycket när jag valde storlek. Kläderna från Haléns brukar vara så små tycker jag. Men inte denna gång. Att jeans är för stora i midjan är visserligen nåt jag är van vid, det kan man få sy in, men dom här var för stora över rumpan också. Frågan är om jag ska gå ner en eller till och med två storlekar? Hur många centimeter skiljer det mellan storlekarna, tro? Jag tror att jag skulle gilla dom om dom bara passade upptill, dom är nämligen ganska jämnbreda nedanför höfterna, så där som jag vill ha jeans. Inte jättevida men med lite pös nertill. Tyvärr är det inte hundra procent bomull utan polyester också. Begriper inte varför dom ska stoppa in polyester i kläderna. Nåja, det är i alla fall inte stretch. 
 
Den randiga toppen jag beställde får ni inte ens se. Inte för att den satt så himla illa utan för att jag inte knäppte nåt kort på den. Dom "aprikosa" ränderna är alldeles för blaskiga i färgen för mig. Förresten vet jag inte om jag trivs i randigt längre. Och tyget var ganska tunnt. Jo, jag är kinkig. Den får dom tillbaka, nu när jag ändå måste byta storlek på brallorna. 
 
Har tydligen glömt mitt löfte till mig själv att sluta köpa på postorder. Det blir mest returer nuförtiden. Antingen är jag för kinkig eller så är jag dålig på att uppskatta min egen storlek och kroppsform. Eller så är det klädtillverkarna som är dåliga på det. Så är det nog. Jag tror jag ska ta en shoppingtur till Birsta när jag får lön. 
 
Försökte roa mig igår i mitt förkylningselände genom att måla naglarna. Gav den ljusgröna färgen ännu en chans. Men nej! Det ser ut som jag målat naglarna med grönt tippex! Det är inte min färg helt enkelt. Jag får väl måla över..... Suck.....
 
 
Förkylningen går sin gilla gång. Ingen förbättring. Jag snorar och mår kass och det river i luftrören när jag hostar. Jag som brukar hämta mig rätt fort när jag blir förkyld. Men inte denna gång. Nähäpp. Jag funderar på om det kanske är pollen ändå, plus en förkylning. Nysningarna och snuvan och ögonklådan började ju innan förkylningen. Jag ska fara på apoteket idag och köpa tabletter tänkte jag. Man måste väl kunna testa, va?  
 
Verkar som om katten inte tycker om min röst nu när jag är förkyld. Igår lade han sig tillrätta vid mina fötter i soffan men när jag började prata med honom studsade han upp och blängde på mig. Jag fortsatte prata och han bara stirrade på mig. Sen hoppade han ner från soffan och gick ut ur rummet. Detta upprepades ett par gånger senare under dagen. Låter jag verkligen så konstigt? 
 
Här låg han kvar men kolla blicken jag fick....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0