Footloose

Gled in på Stööks efter jobbet på jakt efter ersättare till både mina vita gympadojjor och mina gamla bruna sandaler. Att hitta ersättare till sköna skor, det är inte lätt...
 
Istället stod dom här och ropade på mig. Nej, jag har inte köpt dom. Inte än. 
 
 
Det var ju inte såna jag skulle ha. Men dom är mjuka och sköna, dom är gjorda av flätade resårband. Känns knappt på foten. Och så roliga med alla färgerna! Jag är bara lite rädd att dom ska vara alltför mjuka, så att jag får ont i fötterna. Men jag kommer ju inte att ha dom när jag springer maraton som hon på affären sa. 
 
Jag gillar sommarskor som man bara drar på sig. Ja man kan bara stoppa i foten om man vill, bakkappan är mjuk så det gör inget, den blir inte nertrampad och förstörd. Och jag gillar färger. Man blir ju GLAD när man ser skorna!
 
449 kr. Ska jag slå till?
 
 

Kommentarer
Postat av: Peter

Har försökt kolla om du är en av de där manshatande kvinnorna som förökar sig som gremlins på webben på sistone - men hittar inget i den vägen, fast jag hann bara ta stickprov. Den RIKTIGA Kvasthilda är ju snarast karltokig - hon har en talande gam som kompis, dricker whisky, röker feta cigarrer och far omkring på sin kvast och jagar karlar. Detta till trots har jag faktiskt sett en radikal feminist i verkliga livet som liknade B. lite - konstig hatt och tvärrandiga strumpor...
För sådär två år sedan kunde jag knappt finna några cartoons med Broomhilde på webben, trots jag finkammade - men plötsligt så finns det massor! Magi?

Svar: Jag har väldigt svårt att se vad din text har med mina skor att göra.
Kvasthilda

2015-07-26 @ 20:14:02
Postat av: Peter

Förklaring: Jag gick ju förstås på ditt alias - men du har kanske bloggat så länge att du inte längre tänker på att det har humoristiska "vibbar"? Att jag skrev här berodde på att jag inte fann ngn meddelandefunktion. Tyckte det var oerhört mycket trevligare än tex "Lady Dahmer". (Lånat efter Jeffrey Dahmer amerikansk seriemördare, nekrofil och kannibal. Dahmer anses som en av USA:s värsta seriemördare genom tiderna då han våldtagit, mördat, skändat och/eller ätit av minst 17 personer, samtliga män.)

Svar: Att jag kallar mig "Kvasthilda" ibland har en nästa tråkigt enkel förklaring och den har inte med min blogg att göra. Nåt ska ju en blogg heta (och jo, jag känner till seriefiguren).
Kvasthilda

2015-07-28 @ 12:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0