I want to ride my bicykel

Idag har jag cyklat till och från jobbet! Ja, TILL jobbet är väl kanske inget att skryta om, det är ju mest nerförsbacke. När jag cyklade hem tog jag mig i alla fall ända till hembygdsgården innan jag flåsade för mycket och var tvungen att stanna och hämta andan. Det är längre än vad jag trodde jag skulle komma. Pålgårdsbacken är inget att leka med. Men växlarna funkade bra. Det var flåset som tog slut, inte benstyrkan. Jag vill gärna påpeka att jag hade varit och handlat lite grand också och hade en ryggsäck med bland annat en liter mjölk och en skapligt stor ostbit i som extra vikt. 
 
 
Det kostar en slant att köpa cykel men jag ser det som en investering i min hälsa. Om jag kan cykla till och från jobbet och så lite längre turer ibland kommer jag att förbättra min kondition på ett litet kick. Jag har ju ett benchmark på hemvägen att utgå ifrån nu: hembygdsgården!
 
Visst är den fin, min nya kompis?
 
 
När jag ändå var i Birsta och drällde passade jag på att använda mitt presentkort på KappAhl. En topp hittade jag och sen en kofta på HM, grön och fin. Dock inte den ljusgröna färgen som det var på koftan jag saknar men en sån kanske dyker upp så småningom, vad vet man. Ett glimmande nagellack för 10 spänn fick följa med hem också. Blågrönt. Jag kanske borde variera mig lite? 
 
 
Enda kruxet med att cykla till och från jobbet är att det är besvärligt att handla på vägen hem. Tänkte flytta cykelkorgen från min gamla cykel till min nya imorse men då upptäckte jag att den cykeln inte alls var hemma. Den står ju kvar hos H och T sen vi var där och lyssande på Simon Erics. Jag har inte saknat den. Avslöjande. Så lite cyklar jag alltså. Hm, det ska det blir ändring på.
 
Imorgon blir det nog bilen i alla fall för jag behöver handla en massa mjölk och morötter och annat som nog blir för tungt att lasta i ryggan och kämpa sig upp för Pålgårdsbacken med. Men det hindrar ju inte att jag cyklar lite senare! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0