Nytt år, nya löften, nya tag

Lakritskvinnan verkar ha smugit sig fram igen. Idag var tredje dagen i rad som jag tog en promenad. Bara en halvtimme idag visserligen men 30 minuter är bättre än noll minuter. Man kan väl se det som uppvärmning och öka på sträckan så småningom?
 
Uppvärmning skulle jag behövt på riktigt när jag promenerade idag. Det var kallt, tio minus. Igår var det något mildare men då blåste det isbitar istället. Jag som gick neråt kyrkan i akt och mening att gå grisrundan svängde höger istället och gick Pålgårdsbacken upp igen. Det blåste så det gjorde ont i pannan. Jag pallade inte tanken att gå ut på dom öppna fälten nedanför grishuset. Fy faderullan för blåst!
 
Jag har mutat mig själv med att jag ju kan ta med kameran och ta kort till fotoutmaningen när jag är ute och går. Jodå, några bilder har det väl blivit. En hackspett på en telefonstolpe fick, med lite beskärning och en split-toning, bli "utsiktsplats". Den är jag väldigt nöjd med.
 
Hur jag ska lyckas hitta tillbaka till det sunda ätandet vet jag däremot inte ännu. Jag försökte börja räkna kalorier igen häromdagen men det sket sig efter en enda stackars dag. Nu har jag ju inte tänkt köra nån speciell diet förutom "mat-dieten" men jag kände att jag behövde styra upp intaget på nåt sätt. Men, nähä, jag får väl göra på annat sätt då.....
 
 
Jag får väl vänta med det nya livet till på onsdag då alla helger är över. Då börjar jag jobba på dagis igen. Ända fram till sista mars ska jag jobba, det har jag nog inte skrivit, va? Jo, det känns bra. Lite pirrigt men skönt ändå att få ett schema och veta vilka tider och var jag ska vara. Skönt att få ett JOBB. Sen om det bara blir tre måndader så må det väl vara hänt då. Då HAR jag i alla fall jobbat i tre månader. 
 
Förresten så drar väl snart gymnastikföreningens träning igång igen? Inget är som vardagens rutiner.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0