Svettigt värre

Jomen det gick bra med strömavbrottet. Jag gjorde middag så den var klar strax innan fem, tände ljus lite här och var i huset och sen fick dom bryta strömmen bäst dom ville. Fast visst är man beroende av ström. Man kan inte köra diskmaskinen, inte spela dator, inte läsa (om man inte har ficklampa). Gick inte att gå ut på internet heller, allt försvann. Jag passade på att aska ur pannan när det hade stannat och fyllde på flis i magasinet. Sen for jag och tränade och när jag kom hem var strömmen tillbaka, grabbarna hade släckt alla ljusen och inte nog med det, det brann i pannan! Nej, det var inte barnen som tänt upp igen utan det hade tagit sig själv när flisen började matas på igen. Fantastiskt. 
 
 
Träningen gick också bra. K körde med oss så vi var alldeles slut när passet var över. Och igår var det latin fusion. Härligt! Och många deltagare på passen både i måndags och igår. Det är hälsovecka nu och man får prova på gratis, det kanske är därför. Jag var i alla fall rejält svettig igår när vi var klara. Det rann utefter ryggen och i ansiktet. Jag fick ta av mig glasögonen efter halva passet för dom halkade ner hela tiden. Jag vet inte om man blir mer taggad när det är mycket folk så man kör hårdare? Det kan också vara att jag börjar bli säker på stegen och då kan jag ta ut rörelserna mer. Svettigt var det i alla fall!
Igår var jag in till stan igen. Herman skulle till ögonkliniken och jag följde med utifall han skulle få såna där droppar i ögonen. Fast det fick han inte. Han hade nog kunnat gå själv egentligen. Jag var INTE sugen på att åka. I vanliga fall försöker jag passa på att shoppa lite när jag är in men igår gick det trögt. Jag har fortfarande presentkortet på Stadium att göra av med så jag tänkte att varför inte förnya träningsgarderoben? Men när jag kom till stan var jag hungrig så jag började med att äta. Sen hade jag ju en tid att passa också och då blir jag stressad och inget blir roligt.
 
 
 
Plockade i alla fall på mig en bunt linnen samt ett par lite slappare byxor. Kanske passar till dansen tänkte jag. Fast linnena var för smala allihop. Smala och långa. Och visst är dom töjbara, jag KAN dra ner dom över höfterna, men sen när jag rör mig så far dom upp eftersom dom dessutom är lite halkiga och så lägger dom sig som en korv i midjan istället. Äsch! Och byxorna ska vi inte tala om. Rumpan och låren blev ungefär dubbelt så stora i dom. Och ser man tjockare ut MED kläderna än utan, då ska man inte köpa dom. Förresten var det fel blå färg på dom också. Det ska vara turkos. 
 
Vi ser alla ut som vi gör och ingen kroppsform är mer rätt än nån annan. Men kan nån berätta det för dom som designar träningskläder, tack? Just jag är väl ingen sylfid men man KAN vara vältränad och ändå ha smal midja och breda höfter. Faktiskt. Eller stor byst eller nåt annat som avviker från den raka formen. Var finns dom kläderna?
 
 
Nu ska jag gå och stoppa mina träningskläder i tvättmaskinen. Dom ligger i en hög på sovrumsgolvet och ovanpå dom ligger katten och sover. Så är det varenda gång. Kan nån förklara hur det kan vara mysigt att ligga och sova på mina svettiga kläder?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0