Blä blä blä

När jag inte skriver här är det antingen för att jag gör en massa roliga saker och inte hinner skriva eller för att jag inte mår bra och inte vill skriva. Varför ska jag vräka ur mig mina dåligheter på er? Fast jag skrev förstås häromdagen att jag var trött och grinig....
 
En del av det dåliga humöret beror nog på att jag har ont i högerarmen och -handen. Det började uppe vid armbågen och nu har jag problem med att hålla en gaffel på normalt sätt. Jag har fått tid till doktorn imorgon bitti så vi får väl se då vad det kan vara. Jag är som vanligt mest rädd för ett nytt diskbråck. Men det kan ju vara nåt så simpelt som tennisarmbåge, trots att jag aldrig spelat tennis i hela mitt liv. Jag vet inte om det kan påverka greppet. Jag tror doktorn får avgöra vad det är för fel.
 
Den onda handen gör att jag försöker vila den så mycket som möjligt vilket är urtråkigt. Jag vill ju göra saker här hemma. Jag får ont av att dammsuga, ont av att röra i grytan. Ja det är väl inte så skojiga aktiviteter kanske men jag behöver faktiskt mina fingrar för att kunna sy också! Har ni tänkt på det va? Jag försöker använda vänstern istället och det har fått mig att inse att den armen fortfarande ÄR svagare efter diskbråcket. Jo, pekfingret är ju lite avdomnat fortfarande, jag vet, men jag trodde inte det var så illa. Fast om jag spänner musklerna över axlarna kan man se att trapezius på vänster sida är bra mycket större än på höger. Det är den (och säkert andra muskler) som får kompensera för dom försvagade musklerna. Jag blir alltså sned på köpet. Inte så bra.
 
Jag tänker i alla fall gå på träningen ikväll, trots onda armen. Jag har ju många andra muskler som går att träna. Och träningsvärken i benen sedan tisdagens latin fusion har gått över nu.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0