Frisyrfunderingar

EN ängel sålde jag på marknaden. Men det är ju bättre än ingen. Det var Gloria som flög sin kos, hon med det rosa håret och fårskinnspälsen. Jag har dessutom fått beställning på ytterligare en ängel. Med den jag sålde innan marknaden har jag lyckats med mitt mål - att skrapa ihop pengar till nästa frisörbesök!
 
Jag längtar redan. Det är två hela veckor kvar. Suck.... Det blev inte riktigt bra sist. Nånting blev fel med formen eller så tunnade hon ut det för mycket, jag vet inte. Just den frissan hade inte klippt mig innan så det var så klart ett lotteri men det kändes ju bra när jag gick därifrån. Men inte nu. Det går liksom inte att få fason på det. Det lägger sig platt hur jag än gör och kanten på luggen är för diffus på nåt sätt. Äh, hur ska man förklara det? Jag gillar skarpa kanter och kontraster med kort och långt. Nu är det liksom för utslätat. 
 
Men det ska det bli ändring på om två veckor. Då ska jag bli julfin med både klippning, färg och slingor. Jag förvarnade M redan för några veckor sedan när hon klippte Herman att hon skulle börja fundera på nåt kul. Hon vet i alla fall vad jag gillar (tror jag) till skillnad från den helt okända frissan i Sollefteå. Ingen tantsnagg!
 
Kolla kanten på luggen, det är det där jag menar! Men resten av håret är för slätt. Det blir liksom pälsmössa av det. Nej den tar vi inte.
 
 
Det här är snyggt! Fast fel röd för mig. Men snyggt.
 
 
 
Och det här är.....hm, jag trodde nästan det var jag först. Ja det är väl den formen jag brukar ha kanske. Men mer rött ska det va!
 
 
Men kolla - en till "jag". Fast jag vill nog ha snaggat i nacken (och rödare färger som sagt) men ser ni nu vad jag menar med kant på luggen och kontraster mellan långt och kort? Den här frisyren tyckte jag var väldigt mycket "jag". Den får godkänt!
 
 
Nu längtar jag ännu mer till den nionden december. Fast så fort som tiden går nu så är vi väl där i ett nafs.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0