Utmanar mig själv

Det här går inte längre. Jag äter alldeles för mycket sötsaker. Jag längtar till fredagen då jag får äta godis och vissa fredagar slarvar jag hela dagen med maten och fikat. Det jag äter på fredagar (och ibland resten av helgen) "äter upp" kaloriunderskottet tidigare i veckan. Ibland slarvar jag under veckan också. Det blir för mycket "undantag". Så kan vi inte ha det.
 
NEJ! Nu gör jag slut med efterhängsen mat, som dom säger i reklamen. Fast inte med mat, utan med SÖTSAKER (och det ÄR ju faktiskt sötsaker i reklamen. Inte mat.).
 
 
En utmaning: Fram till påsk ska jag inte äta vare sig godis, kakor, glass eller nåt annat med en massa socker i. 
 
Nån som hänger på?
 
Varför till påsk? Varför inte en hel månad? Nej, det är inte påskgodiset som hägrar utan det faktum att det är stort kalas på påskafton. Och tänk om det blir tårta? Troligen blir det tårta. Och det vill jag äta, när det är kalas.
Påskafton är den 19 april, den 19 mars var i onsdags. Det blir NÄSTAN en hel månad. 
 
"Hörde du vad hon sa, va? Tror du hon fixar det?"
 
 
Imorse åt jag havregrynsgröt med aprikoser och proteinpulver utrört i mjölken. Jag kände mig så duktig! Och det VAR ju gott. Hur kunde jag glömma det? Nu kan jag äta gröt istället för macka på morgonen, där spar jag in på både ost och smör och jag slipper fundera på om jag ska äta skinka eller ej.
 
Fast jag bakade nyss. Hamburgerbröd eftersom jag hittade hamburgare i frysen och förresten behövde vi matbröd också. Jättegott bröd blev det. Utgick från Matildas grahamsbröd och modifierade det lite för att få hamburgerbrödkänslan. Vi får väl se imorgon bitti om jag kommer ihåg att gröt är gott eller om det nybakade brödet segrar......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0