Host host hack

Jag är sjuk. Det började med heshet, småhosta och att jag var lite trött. Har gått på halvfart ett par dagar. Igår när jag var på kören blev det plötsligt jättejobbigt. Jag fick hämta en stol och sätta mig. Ja man kan faktiskt sitta ner och sjunga. Det jag nu kunde sjunga. Rösten ville inte så högt upp och då får det faktiskt vara. Man ska lyssna på kroppen. Men det var väldigt olika på vilken sång det var. Vissa fungerade förvånandsvärt bra, vissa knöt sig bara stämbanden på. 
 
Vaknade flera gånger i natt av det kändes som jag inte kunde andas. Hela halsen var uttorkad. Imorse halv sex när klockan ringde kändes det på riktigt som att det här går inte, jag kommer inte att kunna vakna. Klev upp och väckte Herman men huvudet sov. Ont gjorde det också. Baddade ögonen med kallt vatten och sedan jag druckit en kopp kaffe så försvann i alla fall huvudvärken. Skönt eftersom jag var lite rädd att det var migrän, det kändes som så. Det var tydligen bara sömnbrist och förkylning.
 
 
När även Haqvin åkt till skolan så gick jag och lade mig i sängen och läste Cellbes reklamutskick. Surfade lite på telefonen. Lyssnade på regnets droppade på tvättstugetaget. Skulle det inte bli sol och fint väder idag? Jag kanske minns fel. Det var skönt att ligga ner i alla fall. Jag ska nog ta det lugnt idag. Förkylningen sitter mest i luftvägarna med hosta och slem och heshet. Ja och så är jag trött som sagt. Vila och varm dryck.
 
Kanske ska sätta mig i ateljén idag och försöka få nån inspiration. Var ut igår och letade i mina mönstertidningar efter mönster på harembyxor och hittade faktiskt ett par stycken i olika modell. Hittade även ett mönster på en byxdress med smock upptill och pös på byxorna. Egenligen behöver jag inte sy några haremsbyxor för jag gick in på Tradera och kollade och där fanns det massvis. Skrev till H och frågade var hon köpt sina. "För en billig peng på Tradera" svarade hon. Ja, det ante mig, dom på Tradera såg ut precis som hennes. Och med frakt blev det 123 kr. Ja, vad är det att fundera på, liksom. Det blev ett par i grönt och gult. Spanade in ett par i turkosa nyanser först men när jag väl hade bestämt mig för dom så var dom redan sålda. Men grönt funkar ju. Så klart.
 
 
Att jag köpt ett par innebär ju inte att jag inte kan sy ett par också. Tror inte det är så svårt. Det verkar finnas en hel del tutorials på internet på olika byxmodeller. Jag vill ha en med pös, inte bara mjukisbrallor med häng i grenen. Det ger mer kjolkänsla än blöjbyxkänsla. Jag har ett viscosetyg som skulle passa utmärkt. Ja det är faktiskt köpt för att bli ett par haremsbyxor en gång i tiden, i slutet på 80-talet eller början på 90-talet. Kanske måste kolla på det mönstet först innan jag börjar trixa själv, det kan ju hända att det är precis såna jag är ute efter.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0