Jag ser en svartklädd gestalt träda fram ur fjärran

Imorgon jobbar jag sista dagen. Sen börjar mitt nya liv. Igen.
 
Jo det är sant. Jag mår inte bra av att fuska med maten, det har inget med "ideal" eller "att vara duktig" att göra. Äter man kakor och mår bra tycker jag man kan fortsätta med det om man vill. Jag vill inte, jag vill äta sånt jag mår bra av. Och en kaka IBLAND. Precis som förut. 
 
Hitta tillbaka till det vegetariska. Laga vettig och billig mat. Äta god MAT och vara nöjd med det. 
 
(Här skulle det ha varit en bild på en glad kvinna som äter och ser nöjd ut men när jag sökte på "kvinna äter" på google dök det bara upp bilder på kvinnor som äter sallad tokgarvandes, gnager på ett äpple i förbifarten eller gapar och för en hamburgare eller en kaka/chokladbit mot munnen med en förförisk blick mot kameran. Slutsats: "Kvinnor" blir glada av sallad, äter äpple som mellanmål och äter kakor och hamburgare när dom är kåta. Eller nåt. Ja det blev i alla fall ingen bild, sorry.)
 
Jag vill börja träna igen. Vecka 37 drar gymnastikföreningen igång höstterminen. Hurra! Spännande att se vilka pass det blir. Om det blir latin fusion på tisdagar så tänker jag gå på det. Kören har paus i höst pga barnafödande ledare och dans är väl inte riktigt samma sak men det ger endorfinpåslag i alla fall. Det behövs. 
 
Dessutom börjar barnen snart skolan igen. Då blir det helt andra vardagsrutiner. Möjligen MÖJLIGEN blir det lättare att hålla mina löften till mig själv: att hålla mig frisk, känna mig stark och vara glad. För det var ju det jag skulle göra, inte sant? Fast jag har faktiskt varit frisk nästan hela sommaren när jag tänker efter. Blev förkyld strax efter Turkietresan men sen har jag klarat mig. Och ganska glad har jag varit också. Stark? Ja kanske. Fast också trött och less när jag kommit hem från jobbet. 
 
Nä, nu är det dags för nya tag. Jag kommer att tjata om maten och motionen här på bloggen, var så säker.
 
Välkommen tillbaka, Lakritskvinnan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0