Utan tillsatt socker

Dagens göromål: att äta. Det känns så när jag tränat två dagar på raken. Äta, äta, äta är det min kropp vill. Jamen vad bra, då funkar den ju som den ska! Jag ligger numera på ett rejält minus dom dagar jag tränar, tack vare sockerstoppet. Jag har slutat kompensera i förväg *rodna*.... Förut kunde jag tänka att det inte gjorde nåt om jag tog nåt extra, jag skulle ju träna på kvällen. Nu äter jag ikapp dagen efter istället. Mat och bra fika. Ja kanske inte alla dagar men i alla fall inga bullar och kakor. 
 
 
Men det är inte lätt. Det var jobbigast i fredags när jag köpt nötblandning åt mig och Mannen satt och mumsade ur godispåsen. AAARGH! Jag vill också ha! Till slut rev jag åt mig påsen och tänkte ta EN bit, bara EN ENDA. Men då hade han redan ätit upp den lilla choklad som fanns där. Äsch! Så det blev inget godis. Jag skulle tydligen inget ha. Hah!
 
 
Igår hade jag en jävulsk mensvärk med huvudvärk som ackompanjemang. Då var det riktigt synd om mig. Då var jag MILLIMETER från att köpa en chokladbit när jag var på affären. Stod och höll i den (den var liten, jag lovar...) men sen lade jag tillbaks den i hyllan, gick till kassan och betalade och for hem och åt en macka istället. Det var inte samma sak som choklad men det gjorde nytta ändå tydligen för jag mådde bättre. 
 
Men, men, för det mesta går det bra tycker jag. Jag äter mig mätt och det är inget synd om mig för att jag inte äter gotta. Jo, lite grand. Det är gott med godis. 
 
Men det är snart påsk. Då ska jag baka en morotskaka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0