Kanelbullens dag

Eftersom det finns morotskaka och vinbärskaka i frysen tänker jag inte baka några kanelbullar. Inte tänker jag köpa några degiga, sötsliskiga bake off-bullar heller. Jag vill inte ha. Och det är inte "surt sa räven" - dom är inte goda! Hembakta kanelbullar är mums, speciellt när dom är nygräddade och just har svalnat! Men jag orkar inte baka. Och jag vill inte ha sånt hemma. Jag VILL inte. 
 
 
Det går inget bra med viktnedgången. Inte med det hälsosamma levernet heller. Visst, jag har börjat träna igen två gånger i veckan men jag borde även gå ut och gå varje dag. Inte så mycket för kaloriåtgångens skull utan mest för att jag mår bra av det. Igår och i förrgår lyckades jag faktiskt ta mig upp på berget. Gjorde kaffe och tog med kameran. Och fint väder var det! Och igår hittade jag trumpetsvamp. Inga mängder men nu vet jag att dom finns där, nu går dom inte säker längre!
 
 
Vart tog min motivation vägen? Nu när blodfetterna sköter sig så är det som att jag tappat stinget. Och det är ju dumt. Jag drar faktiskt runt på en del övervikt fortfarande. OCH jag mår bättre om jag äter mindre slisk och rör på mig mer. Har inte hållit kalorimålet på flera veckor. Jo, nu i måndags. Men inte resten av veckan. Och idag är det fredag. Kan nån sparka mig i baken, tack? 
 
 
Jag har varit trött denna vecka. Gått och lagt mig för sent varenda kväll. Det är som att jag fortfarande är uppvarvad efter förra helgens bravader. Och om jag är trött så äter jag mer och jag äter inte alltid det bästa, så är det. Höst, kyla och mörker gör också sitt till. Fast nu skiner solen så vad klagar jag för.... Nej, jag vet, det sitter i huvudet. Bara att bestämma sig och HÅLLA FAST VID DET. Sluta gnäll, sluta skyll på PMS och trötthet och nervsvaghet och vad fan som helst. GÖR DET BARA.
 
Så där ja.
 
Idag ska jag faktiskt ut och gå en långpromenad. M-K och jag ska gå från Döda fallet till hängbron. Frisk luft, solsken, motion, höstfärger, fika. Det blir bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0