På gång i Hildas kök

Strax är det dags för middag - en lasagne som ser ut att vara på väg ur formen snart. Köttfärssåsen gjorde jag med inspiration från Paolo Robertos "pasta al forno" (som ju är nästan detsamma som lasagne) fast jag hade älgfärs så klart. Mycket köttfärssås blev det så det blir över att frysa in till en annan dag.
 
I en annan gryta puttrar en porterstek som strax ska vändas. Eller porter förresten.... jag glömde köpa porter. Klantigt, det hör man ju på namnet att det ska vara porter i. Men mörkt öl hade vi hemma så jag tog det istället. Det luktar i alla fall precis som det ska. Steken blir middag imorgon med kokt potatis och kokta morötter och så den goda såsen förstås!
 
 Till lasagnen blir det en sallad. Inte direkt säsongens grönsaker men nu gick det sista på salladshuvudet jag köpte när vi bjöd på tacos förra fredagen så nu blir det skärpning. Men oliver är konserverade så dom måste man väl få äta, va? Det är ju så gott!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0