Skidor och dans och scones.

Jag gjorde visst så många inlägg i söndags så att det räckte för igår med. Glömde skriva. Men jag kan skriva idag istället.
 
Igår var det äntligen dags för skidspåret igen. Det har fallit mer snö så våren försvann för den här gången. Men den kommer tillbaka, jag lovar. Det blev två varv! Duktig jag. Jag ska iväg en sväng idag med tänkte jag. Dessutom är det latin fusion ikväll igen. Kroppen ska få jobba idag!
 
Jag har letat fram lite färgigare träningskläder som passar att skaka rumpa i. Ja, egentligen var det väl detsamma hur man ser ut när man tränar kan man tycka. Fast det stämmer inte. Färg är energi och dans är glädje, klart man gör bättre ifrån sig om man är FÄRG-GLAD. Tycker jag. Dock har jag svarta träningsskor (mjuka), inte guldsandaletter som Loide hade när hon skulle lära oss dansa samba för så där 25 år sen. Men hon är brasilianska och det kanske är skillnad på sambakarneval och träning. Eventuellt. 
 
Nu sitter jag och drar in doften från mina nybakade scones och funderar på om jag ska ta en till kaffet. Med all den träning jag har att se fram emot borde jag väl kunna unna mig en? Fast jag har ju inte tränat än förstås..... Brödet var på upphällning redan igår och jag var aldrig och handlade, sen skulle Haqvins kompis O sova över helt plötsligt och då blev brödbristen ännu mer påtaglig. Själv kan jag äta hårdbröd till min smoothie, inga problem, men jag kände för att skämma bort barnen lite så då blev det scones till frukost. Och nu ligger dom alltså här framför mig och DOFTAR. Jo, jag ska ta en. Jag bakar inte scones varje dag.
 
Imorgon åker jag och barnen söderut. Bäst att passa på när dom är lediga, det var ett tag sen vi var ner och hälsade på. Men nån skidåkning lär det nog inte bli där så jag måste få ihop min träningstimme om dagen på annat sätt. Jag får väl låna syrrans crosstrainer. Det blir nästan som skidåkning, va?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0