Magstarkt

I kväll har jag varit och tränat så nu är jag nöjd och glad och tänker inte gnälla alls! Vi körde cirkelgym med fokus på mage. E sa att det var för att vi ska kunna äta godis i påsk utan att det syns. Jobbigt var det (det är det som är meningen). Och tre varv blev det! Men inte var vi många, inte. Vad gjorde alla ikväll undrar jag. Trodde dom det var fredag redan? Tyckte dom det var helg så dom inte ville träna? Men hur ska dom då kunna äta godis!?
 
Jag VAR jättesugen på godis när jag kom hem. Köpte förut idag. Men jag var så duktig och fikade äggmacka, te och vaniljyoghurt istället. Imorgon blir det godis!
 
Träningen gick riktigt bra. Jag var bättre på navy seals idag! Och liggande rodd, där man drar sig upp i romerska ringarna, gick bättre än förra veckan! Men det märks när vi tränat en stund att den jäkla vänsterarmen blir trött fortare. Märks på armhävningar, märktes på en övning där man skulle stå på alla fyra fast med magen uppåt och så  sträcka upp motsatt arm och ben, ja, det är svårt att förklara i skrift som vanligt men armen får i alla fall bära en del av kroppsvikten och det är bra mycket jobbigare för vänstern.
 
Så här alltså:
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ewa

Underbar bild! Du/ni var så roliga och träningsvilliga! Jag gillar när vi kan skoja och peppa varandra! Ha de gott nu. Bra med nyttigt kvällsfika!

2013-03-29 @ 00:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0