Shop ´till you drop

En Birstasväng blev det idag. Mannen skulle ha lite grejer till jobbet och jag hade också en liten lista. Och så klart hittar man annat man inte visste man behövde. Eller hade glömt. Eller inte trodde fanns.
 
Till exempel ett par cykelbyxor. För 99 spänn! Nu kan jag cykla lite längre sträckor utan att få ont i...hm, ja, på utsatta ställen. Det enda problemet nu är att händerna domnar och det beror enligt Mannen på att jag har för klena magmuskler. Men det går ju att åtgärda, speciellt som jag köpte en gymboll, nåt som jag funderat på länge (eller "lakritsboll" som jag tyckte E sa på träningen. Hon sa "pilatesboll"....) . Kollade på XXL sports där jag hittade brallorna men den enda dom hade kostade 299:-. Då följde det med en pump och en tränings-dvd och bollen var liksom tyngre nertill. Var nu "nertill" sitter på en boll....? Nej, det var mer än jag behövde och mer än jag ville ge så jag tog och hittade en på Biltema för 99 kr istället. Den var dock lite svår att pumpa upp fullt, kanske därför den var billig? Men vi har en kompressor nånstans, jag får testa med den. Lite försiktigt.
 
 
På Ikea köpte vi en rullgardin till Hermans rum. Dom långa ljusa norrländska sommarnätterna är inte bra för nattsömnen.... Men dom lovade "total förmörkelse" med denna så nu ska han väl kunna sova ordentligt. Jag hittade även ett ljusfat som jag inte visste att jag behövde och lite snygga ljus med rosor och ränder på. Ljusfatet är svart och fyrkantigt och ska stå på skänken i köket. 
 
Det sista jag skulle ha var strumbyxor så vi gick in på Birsta City där vi skildes åt för att uträtta våra olika ärenden. Men eftersom jag nu var alldeles alena kunde jag inte låta bli att kolla på andra kläder också, fast väldigt snabbt eftersom jag faktiskt sagt att det skulle gå fort. Speedshopping! Det jag var ute efter var jeans. Ja, jag vet, jag har blivit lite besatt av detta med att hitta ett par jeans som passar på mina ardennerben men det är det förbannade modets fel. Hade det inte varit modernt med ENBART smala byxor så hade problemet varit löst för längesen! Nu rusade jag in på Levi´s, Lee, Carlings med flera affärer och kollade snabbt vad dom hade, sen snabbt ut igen om jag inte hittade nåt.
 
På Flash hittade jag ett par jeans! Nej dom är inte alldeles raka, inte som jag egentligen vill ha dom men dom sitter bra ändå tyckte jag. Ger inte låren den där konstiga formen som alla andra jeans jag provat i sommar har gjort. Det är inte blåjeans utan dom är smalrandiga i kaki och benvitt. Känns somriga utan att vara vita (jag har lite svårt för vita brallor). 
 
Trägen vinner!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0