Räkna. Pausa. Räkna. Pausa.

Undrar när jag ska börja räkna kalorier igen? Vän av Ordning säger då kanske: Vi visste inte ens att hon slutat räkna kalorier. När skedde detta?
 
Nej jag har inte slutat. Bara pausat. Och det skedde förra veckan när födelsedag följde på födelsedag och Aladdinask efter Aladdinask och kladdkaka på kladdkaka avverkades. Och så var det nästan jul. Vad gör man på jul? Jo äter.
 
Jag orkade inte. Jag tog en paus och åt som det föll mig in. Det gör jag fortfarande. 
 
 
Men nån gång måste man ju rycka upp sig igen annars är jag snart tillbaka på min gamla vikt (och mina gamla kolesterolvärden!). Konstigt nog visar vågen samma nu som för två veckor sen. Ja det är ju bra förstås. Om det nu inte är så att jag tappat muskler och lagt på mig fett. Men det vet jag inte. Så mycket träning blir det inte heller nu eftersom det är juluppehåll. Lakritskvinnan har tagit jullov och ersatts av Chokladkvinnan. Undrar när träningen drar igång igen? I januari hoppas jag. 
 
I´ll be back!                                Ok, jag tar över så länge. 
 
                 
 
Ska jag vänta tills nyåret är avklarat innan jag börjar skriva ner allt jag äter igen? Nystart på nya året, som så många gånger förr. Gamla löften, nya tag.

Kommentarer
Postat av: Ann

Har också knölat i mig allt mellan himmel och jord. Och min våg den har allt rört sig uppåt.Om nu det kan vara till nån tröst.Har iaf börjat den här dagen med bra frukost.

Svar: Jag håller på att "trappa ner" nu och efter nyår är det nya tag igen.
Kvasthilda

2013-12-27 @ 10:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0