Peppar peppar

Idag SKA jag promenera! Jag har liksom kommit av mig i motionerandet dom senaste veckorna och jag vet inte varför. Plocka bär är väl ingen motion? Sprungit har jag inte gjort sen maj tror jag.
 
Är inne på sista litern mjölk så då får jag väl PROMENERA ner och handla, inte sant? Jag har ju till och med en shoppingvagn så jag slipper bära. Sist skulle jag ha både mjölk, mjöl och socker och det kändes lite väl att kånka på så då tog jag bilen. Men idag har jag inget att skylla på. Inte ens att det är för varmt att gå i solen för idag är det mulet.  
 
Heja heja heja! Jag KAN! 
Det gäller att bestämma sig. Göra kloka val. Röra på sig så fort man får en chans. Och en liten promenad är bättre än ingen promenad! 
 
Nu ska vi på en liten semestertripp till helgen så jag behöver peppas. Inte slappna av FÖR mycket. Inte äta allt jag ser. Eller i varje fall bara lite grand av det. Tur vi inte ska till Italien denna gång, med pasta, glass, gott vin och andra frestelser. Ja pasta, glass och gott vin finns i Sverige också men dom har jag ju tillgång till hela året. Jag ska packa med gympadojorna också. 
 
Min kropp är värd motion. Min kropp är värd riktigt mat. Mat som bygger upp den, som ger ork, som ger kraft. 
 
Det är augusti nu. Inte långt tills gymnastikföreningens träning drar igång igen. Skönt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0