Klädstäd

Igår blev det storstädning i klädkammaren! Eftersom jag plötsligt fick mera plagg som jag kunde använda måste jag rensa ut och göra plats för dom. Jag lyfte helt sonika ut allt som hängde där och lade det i sovrummet och provade igenom alla plagg. Allt "den här är för stor men jag kan ha när jag ska städa/måla/arbeta i trädgården" har jag rensat bort nu. Jag har inte använt dom sen jag rensade sist, alltså behöver dom inte hänga i klädkammaren och ta plats, inte sant?
 
Jag har också en "tveksam" hög. Det är kläder som passar i storlek men som jag sällan använder. Ska jag ha kvar dom eller är det Tradera som gäller? Jag har redan en kasse med kläder som jag tänkt sälja på Tradera men inte fått iväg än. Nu är frågan om dom kläderna kanske passar igen? Eller kasserade jag dom på grund av passformen mer än att dom var för små? Jag minns inte. Jag får väl prova dom och se. 
 
Garderoben i sovrummet är nästa städobjekt. Ja jag rensade där i vintras men det är ju sex kilo sen, hahahaha! Jag  är fortfarande euforisk, fattar inte att dom där kilona kan göra sån skillnad! Hihihi!
 
Idag blir det dock en paus i rensande. Jag ska till stan och kolla in P-s tavlor på Galleri Mono. Ska hämta M vid 12 och så gör vi sällskap dit. Lite fika blir det nog också. Trevligt att komma ut och få se lite folk. Förresten, jag ska ställa ut om två veckor. Ragunda konstförening ska ha utställning och jag ska vara med. Det ni!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maggan B

Du rensar ut för stora och jag rensar ut för små. Kul att du ska ställa ut. vad blir det denna gång...tavlor, änglar?

Svar: Det blir tavlor denna gång. Målat plus grafik.
Kvasthilda

2013-04-25 @ 10:09:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0