Det går bra nu

Det flyter på idag. 
 
Kläderna från Ellos kom, som ett brev på posten, bokstavligen. Och byxorna satt bra och träningslinnet satt bra. Snygg färg på linnet också, turkost skulle jag nog säga. Men leopardtoppen satt fortfarande lite konstigt fast det var en mindre storlek. Den är för rak. Hade inte lust att returnera igen så jag slängde ut en bild på Instagram och Facebook. Det kom en spekulant för en stund sen och provade men det satt lika konstigt på henne. Hon påpekade dock att man borde kunna sy in det lite i sidsömmen. Så klart man kan det. Jag kanske testar det om ingen annan hör av sig.
 
 
Jag fick dessutom en kasse med träningskläder av henne. Hon hade haft garderobsstädning och tänkte på mig när hon rensade bland träningsplaggen. Kul! Provade efter middagen och några av linnena passar riktigt bra. Min träningsgarderob börjar bli riktigt stor. 
 
Att byxorna och linnet från Ellos passade fick mig att tänka: Det kanske inte är så att dom är stora i storleken. Att jag kan ha den storleken beror på att jag faktiskt blivit mindre. Så......jag kanske kan ha några av mina gamla byxor? Ut i boa och rota fram ett par kartonger. Jaaa, jag kunde ha nästan hälften av kläderna! Både byxor och blusar och min älskade rutiga kjol! Ja jag VET. Det syns på min måttabell att jag blivit mindre. Men att det betyder att kläderna passar, det har jag inte fattat. Jag har slamsat omkring här hemma med mina gamla jeans men dom är ju faktiskt för stora. Och det är inte jeansen som töjt sig. :)
 
Nu kan jag ha dom här kläderna, till exempel. Hihihihihi! Nej, nu ska jag byta till mina fina blåa träningsbrallor, det är latin fusion om en halvtimme och det ska jag gå på eftersom det inte är nån kör. Inget ont som inte har nåt gott med sig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0