Stiliga stilpoliser

Jag kollar både på What not to wear på TLC och på Trinny och Susanna stylar om Sverige på sjuan. Jag är väldigt förtjust i Trinny och Susanna. Haqvin med. Han fnittrar varenda gång dom lyfter tuttar och klappar på rumpan på folk (inte så konstigt kanske, han är 11 år). "Dom säger bara rakt ut som dom tycker!" sa han en gång. Ja det gör dom. Men dom vill väl. :)
 
 
Igår drog Susanna ut en tjej på promenad i lokalerna, klädd i bara underkläderna. Båda två alltså. Tjejen hade gått ner 50 kg men hade ändå inte kunnat bada med barnen som hon lovat. Hon klarade inte av att visa sig i baddräkt. Susanna ville att hon skulle klä av sig och kolla på sin kropp i spegeln. Hon klädde även av sig själv och stod där i bara bh och trosor tillsammans med tjejen och sen drog hon med henne och promenerade runt där och hejade på folk. "We are loud and proud! We like our bodies!" Jag tyckte det var väldigt starkt av tjejen att följa med och inte skrika "neeeej!" och tvärvägra. Susanna frågade senare hur det kändes och tjejen svarade "man måste ha gjort det för att förstå hur det kändes". Ja troligen!
 
Man skulle vilja se mer av vad dom gör. Det måste hända jättemycket mer än dom klipp man får se. Men det är ju ett tv-program och programtiden är begränsad, det måste bli show av det också så klart.
 
Hittade en intervju från Nyhetsmorgon med damerna i fråga:
 
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyhetsmorgon?title=stilpoliserna_trinny_och_susannah_analyserar_svenskarnas_kladstilar&videoid=2214716

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0