Finfredag på många sätt

Ibland har vi allmän finfredag på jobbet men jag försöker nog ha finfredag varje fredag. Med kjol eller klänning. Idag blev det svarta kjolen. Igen. Hm, får man ha samma kjol två fredagar i rad? När man dessutom dokumenterar varje fredagsoutfit på bild och publicerar för hela mänskligheten varje vecka. Kommer jag att få arga kommentarer tro? Samma färg på strumporna också, hugaligen! ;-) Nå, jag vågar chansa. Till detta turkost (petrolfärgat?) linne, en grå tröja och en turkos blommig sjal. Samma sjal som jag haft hela veckan. Undrar om jag får böta nu?

Det är finfredag på ett annat sätt också. Jag ska till frissan! På lunchen. Så äta får jag göra en annan dag? Nej, jag har en Nutrilettbar med mig. Och ett kokt ägg kvar på jobbet som jag kan ta till fikat sen.


Vi får se vad det blir för skoj idag. Det är bara klippning men det är inte så bara det. Dock har jag ett problem. Sist jag klippte så bokade vi två nya tider, en för klipp nu och en för klipp och "något" i juni. "Är det viktigt för dig att vara fin på midsommar?" frågade M när vi kollade i bokningsboken efter tider. "Näää, jag är alltid fin när du klippt mig" skröt jag "jag är bara FINARE när jag kommer härifrån!". Och jag skulle ju inte göra nåt speciellt på midsommar så då blev det en tid veckan efter. Det är bara det att nån vecka senare damp en inbjudan ner i brevlådan. Till bröllop. På MIDSOMMARAFTON. Så nu kommer jag att få vara långhårig med utväxt färg på bröllopet...... Fast jag kan ju gå omkring och vara kontrast mot bruden så blir hon ÄNNU finare.


Nu ska jag försöka hinna stryka på ett lager turkost nagellack så naglarna blir matchy matchy också. Snabbtorkande. Fredagsfotot funderar jag på att ta hos frissan. Håll utkik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0