Men maghelv....

Tillbaka till vardagen i tre dagar - och magen gör ont. Vad gör jag för fel?? Redan i måndags började det. 
 
Är det alltså nåt på jobbet? Jag vet inte.....
 
När vi for utomlands köpte jag laktosfri mjölk första dagen men sen struntade jag i det eftersom Haqvin inte gillar den. Och det gick bra. Jag har både ätit glass och mjölkchoklad, druckit öl, ätit allt som kommit i min väg så att säga. Och magen har inte protesterat. 
 
När jag handlade när vi kom hem i helgen så struntade jag i att köpa laktosfri mjölk eftersom det ju inte verkade spela nån roll längre. Men i måndags fick jag ont igen som sagt, som jag inte har haft sen jag gick på semester. Så jag köpte laktosfri mjölk igen. Fast - det gör ont ändå...... Suck......
 
Vad kan det vara jag inte ska äta? Fibrer? Bröd? Fast jag åt bröd på semestern, både vitt och grovt. Och pizza och pasta och knödel. Mjöl alltihop.
 
Var det nåt jag INTE åt på semestern då? Ja, vi åt inte särkilt mycket grönsaker och frukt. Morötter åt jag bara en gång, när jag beställde insalata mista. Kan det vara det? Attans. Jag som behöver nåt att fylla ut med nu när jag räknar points - och jag gillar morötter! 
 
Hur ska jag göra tro? Nån slags felsökning måste det till, ingen tvekan om saken, jag kan inte ha det så här. Men jag vill inte gärna leva på ris och kyckling...... 
 
Ska ta fram min bok "Fri från magbesvär" och se om jag kan hitta nåt där. Har läst den förut men jag måste tydligen repetera.  "Hjärtat har sina skäl som förnuftet inte förstår" sägs det. Ja det gäller tydligen magen också.
 

Kommentarer
Postat av: MK

Verkar ju inte bero på kosten utan på jobbet!! Kram!

2012-08-02 @ 08:43:57
Postat av: monic

hm, mysko,, men vad äter du för smör på smörgåsarna?
kan ha blivit en omställning. testa annars kan det ju som sakt va jobbet som det finns en oro som ligger och gror där bakom..
kram m.

2012-08-02 @ 10:52:43
Postat av: monic

hm, mysko,, men vad äter du för smör på smörgåsarna?
kan ha blivit en omställning. testa annars kan det ju som sakt va jobbet som det finns en oro som ligger och gror där bakom..
kram m.

2012-08-02 @ 10:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0