Lunchtips!

Nu är det lunch. Jag ska äta resterna av gårdagens lunch. Måste tipsa om den för det blev SÅÅÅ gott (jag var jättehungrig så det kan ju ha berott på det förstås) och jag blev SÅÅÅ mätt. Hela eftermiddagen. Fast jag fick i mig en liten bit tårta också, J som fyllt 40 år bjöd så jag var ju "tvungen". :)

Jag köpte ICA-s färdiga salladsblandning med dressing. Italiensk salladsmix tror jag den hette, det var med soltorkade tomater. Köpte en avocado, tomater och en bit grillad fläskkarré från Änge (den ska ni testa om ni har möjlighet!). Eftersom jag var superduperhungrig så köpte jag även bröd.

Tärnade avokado, tomater och karré och blandade med salladsmixen och dressingen. GOTT!! Tog bara hälften så resten är kvar till idag, minus avocado. Ville inte spara halva för den blir så ful. Det KAN vara därför jag blev så in i norden mätt.... ;) 

Avocado är 4 points enligt mina listor. Dumt. Då kan man ju tro att den inte är nyttig. Visst är den fet men den mättar ju så bra! Är det kanske därför det heter "mättat fett"?




PS: Jag vet att det är enkelomättat fett i avocado.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0