Godmorgon!

Fredag - och huvudvärken hänger i. Men jag tog piller nyss så nu får den på nöten. Orkar inte äta ägg, det blev två mackor till frukost. Igår åt jag makaroner för första gången på tre veckor. Nej, förresten, jag åt lunch på Falkens häromdagen och då var det pasta och kasslergratäng. Men innan dess då.

Hur det går? Nja, jo...jag går inte upp i vikt i alla fall. Det är ju bra. Och bråttom är det inte. Jag är i alla fall piggare när jag inte äter så mycket socker. Nån diet är det inte, bara ett sundare leverne.

Jag var på boxning i onsdags. Jisses vad härligt! Det har jag verkligen saknat. Konditionen är verkligen inte på topp men jag var starkare än jag trodde! Tyvärr är boxningen på tisdagar i vanliga fall och då har jag kören så det går ju inte! Suck. Jag får väl träna själv.

Dags att åka på jobbet. Idag är det prickigt som gäller. Det var fanimej inte lätt. Men plötsligt när jag rotade bland kläderna igår så föll fjällen från mina ögon och jag såg, jag såg! Den DÄR är ju faktiskt prickig!

Vädret säger sju grader och regn, ingen sommar idag. Det blir kavaj över den prickiga och regnkappa idag. Svart kavaj. Hm, jag behöver en sommarkavaj, undrar om det är svårt att sy en sån?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0