Kroppen och kläderna.

Idag när jag provade kjolar fick jag syn på en snygg tjej i provrumsspegeln. Klädd i bara topp, leggings och kängor stod hon där med en fantastisk kropp. Kraftiga lår, visst, och hull på mage och höfter. Inte smal. Men med en rak och fin hållning och SNYGG! Vilken upptäckt.

Ja. Att träningen har gjort nåt med kroppen visste jag nog. Egentligen. Viktkurvan pekar bara uppåt. Men tröjor och blusar har börjat bli trånga över ryggen. Jag har fått köpa nya bh-ar!

Vem vill vara smal? Varför ska man vara smal? Nääää, jag är muskulös och mullig, haha!

En följd av detta är så klart att jag varit tvungen att köpa nya större kläder. Kärt besvär, hihi! I veckan fick jag hem två klädpaket, ett från Ellos och ett från Haléns. Ett par linnen i petrol och lila, ett par tunikor, ja en av dom var också lila, hehe, en röd kortärmad topp, en storpolo i petrol och grönt, härliga juvelfärger! Nya bh-ar i cerice och lila. Mumsigt! Två par jeans åt Herman blev det också och nya gympakläder åt båda barnen. Det var alltså det som passade......

Man kan väl säga att Halén och jag har olika uppfattningar om vad storlek 44 är. Jeansen jag brukar ha till vardags är storlek 44. Dom som jag fick med posten fick jag inte ens över rumpan. Tillbaka med dom! En jeanskjol hade jag också skickat efter, slät upptill med motveck en bit ner så det blir fint svaj på den. Det ska jag uppenbarligen inte ha...... Det såg INTE bra ut! Den smet åt över rumpa och mage i två konvexa kuvor och sen svepte den utåt. Jag visade Haqvin. Han såg skeptisk ut. "Det ser inte bra ut va?" frågade jag. "Njaaa, det blir liksom BRUMP där fram." svarade han och visade med en svepande rörelse med handen över min putande mage. Herman gapskrattade. "Det blir BRUMP där fram och RUMP där bak!! Hahaha!" Jag skickade tillbaka kjolen också. :)
En rutig tunika i vitt och rött åkte också tillbaka, den var så formlös att den ville jag inte ha. Vem vill ha en säck på sig?

Från Ellos hade jag beställt en trench coat till extrapris, en smårutig i svartvitt! Läcker! Men när jag provade den hemma så var den inte alls fin. Man såg inte mig, man såg bara en massa rutor. Fast modellen satt bra. Och så var det ett par svarta snyggbyxor med vida ben. Men dom var också för små och inte min stil. Tillbaka med både trench och brallor.

En vit kortärmad blus tycke jag mig behöva. Men denna blus hade jag kunnat leka Hulken i. Den spände så över armarna så jag skyndade mig att ta av den innan den sprack.

Jag hade också skickat efter en kort, skotsrutig kjol med veck. Ja - den var också för liten..... Den satt lååångt uppe i midjan och täckte knappt rumpan. Jag kände en plöslig lust att leta fram ett par pomponger och ropa hejarramsor. Det kanske är så att det inte är rätt modell för mig. Men jag gav den en andra chans och bytte till en större storlek. Fast enligt Ellos måttabeller ska jag ha C50!!! Skulle inte tro det va?? Nåja, största storleken på kjolen var 46 så vi får väl se på måndag när paketet kommer. Då kommer även Haqvins nya brallor för dom första jag skickade efter åt honom var för stora.
Man kan nog säga att en tredjedel passade och två tredjedelar fick jag skicka tillbaka.

Det är nu jag skulle haft lite modebloggsbilder som illustration, va? Lite lagom oskarpa foton där jag står i kissnödighetspose med plutande mun. Nåja, jag kan lova att försöka fota framöver när jag använder kläderna. Och så lägga ut bilder här. Blir det bra det? Ja det blir det. Det är min blogg.

Om jag köpte nån kjol idag? Japp! En svart kort. Jag har ju så snygga ben nu. ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0