Har jag närt en emo vid min barm?

I morgon ska Storebror till frissan - äntligen! Han ser ut som en indian med sitt långa hår. Ja inget ont om indianer men eftersom han vägrar ha hästsvans eller flätor så har jag krävt att han klipper sig hos en frisör och det innan skolavslutningen.

Han har äntligen hittat en frisyr han kan tänka sig. Långhårig förstås. Lite tufsig med lång lugg. Jadå, han får ha långt hår om han vill. Jag får ju ha kort hår. Men sen vill han ha slingor i svart och blått. Hm? Har jag närt en emo vid min barm?

Jag har idag skickat efter både blå och svart hårtoning samt blekning för att det blåa ska bli riktigt blått. Ja jag är lite nervös att jag ska bleka sönder håret på honom men en kompis till honom har provat samma produkter förut och det gick bra. Han var dock rosa i hela håret. Coolt. Och vi ska ju bara göra slingor. Tror jag.

Ok, vad blir nästa steg? Ja, mager är han redan. Och svart har varit en av favoritfärgerna länge.....Kajal under ögonen? Piercing? Nå, det sista är inte aktuellt, han är bara elva år. Och frågan är om det nånsin blir aktuellt. Storebror har en smärtgräns långt under knähöjd. "Emo" står för "emotional hardcore", det kanske även gäller konsten att känna smärta? I så fall har han alltid varit emo. Även känslomässigt. Det har alltid varit berg- och dalbana här.

Kan han ha ärvt det av mig? Mamman med det tokröda håret, kort spretigt bak och med lång lugg, mamman med dom turkosa naglarna och nitarmbandet, mamman med dom svarta strumporna och knähöga snörkängorna.

Hm. Kan man vara emo när man fyllt 40?

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Hur gick det med färgningen. Blev den store lille mannen nöjd? Och har ni fått paketet som jag skickat? Har hört att det ska bli en kall sommar så det kanske kommer till användning ändå. Tack för tavlan. Den var fin. Förklarade för patrik att det var gjort på så sätt att först så karvar man ut ett motiv i trä och därefter trycker man. Hoppas att det stämmer det jag sagt.kram

2009-06-15 @ 08:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0