Så där ja - nu är det gjort.

Nu har jag köpt biljetter. Nu känner jag mig lugn. Lugnare i alla fall. Har ju inte sett biljetterna än. Men jag har fått bokningsbekräftelse per mail och dom ska komma med posten i rekommenderat brev så jag känner tillförsikt.

Jag vaknade halv åtta i morse av en jobbig dröm: Jag skulle resa utomlands och vi skulle samlas allihopa i en lägenhet. Det var en massa klasskompisar med. Hon som jag skulle åka med till flyget bestämde sig i sista stund att vi skulle ta bussen istället. Jag hade min packning i hennes bil och fick ta hennes bilnyckel och gå ner och hämta mitt bagage. Men först hittade jag inte bilen! Jag kunde inte minnas hur den såg ut. Sen kom hon och ett par andra och hon pekade ut bilen åt mig. Det visade sig vara en svart BMW (vilket hon inte har. För övrigt letade jag efter en röd Passat...). Jag kämpade med att hinna få ut alla väskor medans jag såg hur bussen kom runt hörnet....... då vaknade jag. Jag kunde inte somna om, så upprörd var jag.

Jag behöver ingen hjälp med att tolka den drömmen. Jag startade datorn efter frukost och letade rätt på biljetterna. Jag tänker inte missa bussen.



I natt tror jag inte att jag kommer att besväras av stressande drömmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0