Kan man få migrän av melodifestivalen?

Tycker ni frågan är konstig? Jag undrar bara hur det kommer sig att när det var svenska melodifestivalen så hade jag världens värstaste migrän (och hade druckit gin och tonic och vågade inte ta medicin ovanpå det) och i lördags när det var "stora" melodifestivalen så hade jag också migrän. Ä´nt´e könstigt?
Melodifestival-migrän - en ny okänd form av migrän? Jag hade denna gång tagit Eeze tidigare på dagen så huvudvärken var inte lika hemsk som på den svenska men jag orkade inte stanna uppe och kolla omröstningen.

Vad kan vi säga om årets upplaga då? Tja... var det kanske det tyska bidraget jag fick migrän av? Hur kan några som sjunger så illa vinna uttagningen? Man undrar onekligen hur konkurenterna lät..... och Tysklands "Spice girls"  var inte dom enda som sjöng illa!

Sen kan man konstatera att frans-kjolar/klänningar är modernt i år ( i melodifestivalsammanhang alltså). Och det är ju lite läckert när man vippar på höfterna och rumpan. Fast nog hade Ukraina härmat Charlotte, det tror jag... Och när deras Amy åmade sig på alla fyra...hmm.... för att inte tala om bidraget med ängeln och djävulen. Jag tyckte det kändes lite, *hrm*.....porrigt.

Nåt annat som verkar vara modernt är sjövilda dansare (jag pratar INTE om piraterna nu!). Om det är lite fart i låten kan jag tänka mig lite livlig dans bredvid men nu kunde det vara en lugn låt och ändå var det nån dansare som for runt som ett torrt skinn och viftade med armarna. Varför? Man blir ju distraherad och glömmer bort att lyssna. Det kanske är meningen? Kroatien som hade så fin låt hade gott kunnat vara utan volangtjejen. Eller så kunde hon fortsatt att posera på sitt podium.

Vann rätt låt då? Jag vet inte, jag minns inte hur den lät...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0