Rötmånad

I  morgon börjar jag jobba igen. Suck..... jag skulle behöva semester efter semestern känns det som. Trött är jag, fortfarande. Den senaste veckan har gått åt till att städa känns det som. Fast jag har tagit mig tid till annat också. Promenader till exempel.

Hur ska det gå nu när jag ska jobba hela dagarna? Jag som har gått minst 40 minuter varje dag, vissa dagar 1,5 timme. Jag får vika kvällarna åt promenerandet för lunchen är bara 45 minuter och man ska ju äta också. Och prata! Jag funderar allvarligt på att skaffa en shoppingvagn, trots att Sören säger att han vägrar promenera med mig då! Å andra sidan är det sällan vi promenerar tillsammans, han tycker jag går för långsamt.... Med en shoppingvagn kan man gå ner på Hammarn och handla när det inte ska storhandlas. Och det är sällan jag storhandlar nuförtiden. Jag har liksom kommit ifrån det. Nu har jag haft ryggsäcken när jag gått ner och handlat men det finns gränser för hur mycket man vill bära i en ryggsäck! Mjölk är tungt....

Ni kanske undrar om promenerandet ger nåt resultat? Jodå..... 1,5 kg på 2 veckor! Samt ett par centimeter både runt mage och lår! ;-)
Fast jag har även dragit ner på allt "extra": choklad, kakor, glass etc. Jag lägger på mindre av ris och pasta på tallriken och mer grönsaker. Och jag äter sällan smörgås, vilket gör att jag äter mindre ost också. Och det går bra, man kan tydligen leva utan choklad.....fan trot!

Jag ska erkänna att jag åt glass med chokladsås med barnen nu i kväll. Men då tog jag bara EN liten skål! Och det var ett undantag. Jag känner även nu att jag inte mår riktigt bra av det, jag är törstig och trött. Det ska jag minnas nästa gång glassen frestar mig! Och igår när vi var på Åsele marknad köpte Sören ett wienerbröd åt mig. Som jag smockade i mig  förstås.....men när det var dags för kvällsmat så valde jag kebab i bröd istället för pizza. Klokt val för mig!

Planen är väl att må bättre och bli av med lite fett. Faktiskt. Jag lessnade helt plötsligt på min mage som sticker ut. OCH på att växa ur byxorna..... Det måste ju vara billigare att äta mindre godis än att köpa nya kläder? Men den bästa bieffekten av att skippa socker och dra ner på kolhydraterna är att jag mår BRA. Vilket jag egentligen redan visste.....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Va duktig du är!

Kanske man kan få låna lite av din karaktär..?

Ha det gött, trots att semestern är slut för den här gången.

2008-07-21 @ 17:07:33
Postat av: alias Kvasthilda

Ja du kan få låna men bara lite för SÅ mycket har jag inte! Men vem ska jag skicka karaktären till? :-(

2008-07-21 @ 19:22:33
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Åsa

Det är JAG som vill låna...

Inte meningen att vara anonym. Lite slarv bara...

2008-07-21 @ 21:43:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0