Ekiperingsbekymmer

Till helgen ska vi på teater i stora staden, om nu nån skulle ha råkat missat det.....
Mormor och morfar ska vara barnvakt. Mina ekiperingsbekymmer består av att Sören och jag anländer till huvudstaden redan mitt på dagen.... och teatern är inte förrän på kvällen. Jag måste alltså gå runt hela dagen i kläder jag ska vara fin i på kvällen. För man vill ju vara fin när man ska på teater, eller hur?!
Vad ska jag ha på fötterna? Joggingskor? Ska man gå på stan hela dan är det nog en bra idé men inte vill jag gå på Intiman i joggingskor! Man kanske kan ha med sig finskorna i en väska? Man kan inte gärna släpa på en massa ombyte heller. Och  var ska jag byta om i så fall? Toaletten på Åhléns?
Nu är det ju JAG som ska kolla på grabbarna i Allt för byn och inte tvärtom men man vill väl vara representabel! Eller ska man representera glesbygden ordentligt och komma i Helly Hansen och graningekängor? Tror inte det va.... ;-)

Kommentarer
Postat av: Jannike

Ta ett skåp på stationen, lägg finkläderna där, åk i tid till Intiman (sena föreställningen eller???)och byt om där.... eller byt om på centralstationen, det är ju jättebra där, på deras toaletter (som man betalar till alltså;-)!!!

2008-01-16 @ 16:37:47
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Gun

Men vad du är fiffig, Jannike! Och vad korkad jag är som inte kom på det själv, jag har ju använt dom skåpen förut. Ja vi ska på sena föreställningen. Sen går tåget 23:20 tror jag så det blir väl inte så mycket efterfest..... :|

2008-01-16 @ 19:06:27
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: beritdolores

Gå helt enkelt in på Intiman och säg- ja kom nå från lande ja och behöv byte om lite te finkläa. Går e inte att få gå bakatill logen där en Bosse håll till å få byte om. Ja känn ju en Bosse, han hör ju till tjocke släkta för grön. Så släpp in mä....
Du kommer att göra succe....
Kramar från Berit

2008-01-16 @ 20:37:09
Postat av: Gun

Ska jag lägga
till "vi ä alla släkt däroppe" eller tror du dom räknar ut det själva? *asgarv*

2008-01-17 @ 08:12:07
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Jannike

"Ha ha" den sista var skitbra Gun!!!!!

2008-01-17 @ 19:06:31
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0