Vad gör du nuförtiden?

Ja, jösses, det var ett tag sen. Men jag har inte orkat skriva nåt. Min energi har gått till annat. 
 
Vi har flyttat klart på jobbet nu. Tror det mesta av min ork har gått till den här flytten. Vi har varit igång i dom nya lokalerna i två veckor nu. Invigning i torsdags. Och det känns rätt bra. Fina lokaler. Det vi måste göra är att komma in i nya rutiner, nu när vi inte har kök på avdelningarna längre och barnen ska sova inne istället för ute i vagnar. Men det har funkat över förväntan tycker jag. Fast jag är trött. Jättetrött. Och i helgen blev jag förkyld så idag har jag varit hemma. Ont i halsen, hostig, oerhört trött, ja, ännu mer än innan.
 
Vad har hänt annars då?
 
Vi har fyllt år, Hackebacken och jag. Han har haft sportlov och nästa vecka har han påsklov. Tiden går. I fredags var vi på utvecklingssamtal och det verkar som om han sköter sig. Han jobbar på med skolarbetet och verkar trivas. 
 
 
Jag har varit på Sy- och Hantverksfestivalen med mamma och moster igen. Köpte två möster, tre trikåtyger och lite nålar och sånt. Hälsade på hos syster som hade besök av M och R och lilla K. Mysigt! 
 
 
Vi har firat farmor. Vi har åkt skoter. Jag har åkt skidor. Det är löjligt mycket snö, närmare en meter. Underbar vinter. Fast igår kväll upptäckte vi att vattnet frusit för oss, förmodligen redan för några veckor sedan för igår var bassängen tom. Jaha. Jävla skit.
 
 
Vi har gått in i påskveckan nu. I fredags när vi var till Sundsvall köpte jag blommor till kopparbunken jag har inne på toa nere. Dom förra blommorna, en begonia och en rosengeranium, räddade jag därifrån för ett tag sen och ställde i fönstren i köket istället. Det blir alldeles för varmt och torrt för blommorna där med golvvärmen och kanske lite för mörkt också. Dom såg inte ut att må bra. Jag får väl betrakta blommorna jag köper dit som snittblommor och byta ut dom med jämna mellanrum.
 
Den här gången blev det en lila krysantemum och en murgröna. Det blev mer lyckat än jag hade förväntat mig. Bara att stoppa ner en pinne med påskdekoration på och påskpyntandet är klart, i alla fall i det rummet. Inte för att jag brukar påskpynta på toaletten men i alla fall. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0