Ny vecka

Igår var det måndag igen. Sista veckan i september. Tiden går så FORT! Förra veckan var det riktigt ruggigt höstväder också. Tänkte att jag skulle plocka in alla omogna tomater och rensa ur växthuset i helgen som var men då lovande dom varmare väder den här veckan så då fick det vänta till nästa helg. Plockade in ett par mogna tomater och en handfull jalapeños. 
 
I lördags åkte vi Padda igen, Mannen och jag. Dom skulle ha kvällsöppet på Brattbytorpet så vi tankade finbilen och styrde mot Gällö via Stugun och Rissna. Härliga höstfärger. Skapligt väder hade vi också. På hemvägen åkte vi över Ammerön och fick åka färja, minsann. 
 
Annars har vi mest grejat på hemma. Jag har faktiskt börjat rensa på den förhatliga vinden ute i boa. Jag fick en anledning. Jag ska snart bli gammelmoster! Så nu har jag gått igenom lådorna med dom allra minsta kläderna. Mycket var urtvättat och formlöst och fick rensas bort. Undrar varför man sparat det? Förmodligen hade jag ingen ork till nåt annat än att stoppa ner och ställa undan. Jag minns småbarnstiden som en ständig trötthet. Men nu har jag börjat rensa i alla fall. Skickade iväg ett par lådor kläder i skapligt skick idag. Fast några plagg har jag sparat för nostalgins skull. Den får ligga kvar ute på vinden.
 
I söndags firade vi B. Hon hade gjort en smörgåstårta dekorerad med ätliga blommor från trädgården. Tjusigt! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0