Helgens aktiviteter

Nej, ingen jeansshortstillverkning i helgen. Jag provade jeansen och ångrade mig. Jag vill inte klippa sönder mina skönaste jeans. Jag ska laga dom istället. Igen. 
 
I lördags guidade vi S och M och en kompis till henne som är här på semester. Vi for först till Sollefteå och Hallstaberget. Sen till Box whiskydestilleri för att se om dom hade nån guidad tur (för det var lite oklart på hemsidan) men det hade dom inte just den här lördagen. Vi drack kaffe på deras verandan och njöt av vädret.
 
Sen bar det av mot Höga kustenbron. Där hämtade vi lite kartor och så fortsatte vi ut mot kusten och Norrfällsviken där det blev lunch.
 
Laxplanka!
 
 
Efter maten tog vi en promenad ner mot vattnet och sen upp på berget där vi kunde spana ut mot horisonten. Vi fortsatte in på campingen och ända bort till stranden på andra sidan. 
 
Nu skulle vi ju haft lite kaffe och nåt gott till så vi satte oss i bilarna och körde iväg igen. Stannade vid Mannaminne och upptäckte då att klockan var halv sex! Det var stängt där och i Barsta och Bönhamn var det också igenbommat. Vi tog och åkte tillbaka till Höga kustenbron och hotellet istället, dom måste väl servera kaffe ändå?
 
Det gjorde dom. Sen for vi hem via Härnösand och Viksjö. En trevlig dag.
 
Igår skulle jag plantera om tomaterna. Dom växer som ogräs och krukorna hade blivit för små. Jag vattnar både morgon och kväll och ändå slokar dom och nåt växthus har jag inte ännu. Jag gick och drog på det hela dagen. Gjorde andra saker istället. Till slut, efter middagen satte jag igång - bara för att inse att krukorna inte räckte ens till hälften. Och var ska jag ställa allt?! 30 stora tomatplantor, 5 chiliplantor och en paprika. Hjälp! 
 
Jag gav upp och gjorde kväll. Flyttade om lite blommor i fönstren och klämde in brickorna med plantorna som inte blev omplanterade. Jag får fortsätta ikväll istället. Försöka hitta en lösning på bostadsbristen. Man kanske kan sätta dom i tvåliters glasslådor?
 
 
Det har varit kalasväder. Jag städade verandan igår så nu kan man sitta där och njuta. Det gjorde vi. Middagen intogs också ute. Nu är det vår på riktigt! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0