Sommartider hej hej

Tråkväder. Åtta grader och mulet. Igår regnade det hela dagen. Hallå, vart tog sommarvädret vägen? 
 
Midsommarafton var det i alla fall skapligt varmt på dagen. På kvällen när vi var till B och B hade det mulnat på och blivit svalare men vi klarade oss från regn. 
 
 
Jag har börjat jobba på fritids den här veckan och ska fortsätta två veckor framöver. Jag har dessutom lovat att dom får ringa sen om dom behöver folk. Även barnomsorgen har jag lovat. Nu är jag lite rädd att jag ska få jobba hela sommaren och inte få nåt ledigt alls. Eftersom jag blivit lovad heltid till höstterminen igen skulle jag behöva semester som alla andra. Återhämtning. Men jobbar man på timmar och stämplar resten av tiden har man ingen betald semester. Hur avkopplande är det att tänka på att man inte får några pengar? 
 
 
Pengarna lär ju dröja i vilket fall. A-kassan kommer inte på en gång och när man jobbar på timmar kommer lönen månaden efter. Håhå jaja. 
 
Veckan som kommer blir rolig i alla fall. Det är dags för konsert på torsdag kväll! Det innebär rep både tisdag och onsdag kväll. Ja! Sjunga! Hurra! Det innebär även funderingar om klädsel. Vilket väder blir det? Jag vill inte frysa. Jag minns med fasa konserten vi hade på Trätojordsbacken, den där sommaren när det var så kallt hela juni. Jag hade träningsvärk dagen efter av att ha frusit så hemskt. Har jag någon vit, varm överdel? Skulle vilja ha en vit kofta fast jag vet inte om jag hinner få tag i nån innan torsdag. Jeans har jag ju både korta och långa och smala och vida så där ordnar det sig. Å andra sidan ser det ut på prognosen som om det ska bli varmare mot slutet av veckan. Hoppas det. Det är ju i alla fall SOMMAR-konsert. 
 
Sen ska det letas fram mera kläder för nästa helg fyller pappa 85 år. Det ska firas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0