Lång dags färd mot natt

Äntligen soffan!
 
Arbetsdagen är till ända, paketet från Jotex uthämtat, turen till Sollefteå avklarad, Haqvins examenskläder inhandlade. Blev dyrare än jag planerat men vad tusan, nu har han finkläder så han klarar sig ända till studenten och way beyond.
 
Jag har köpt cykelbyxor att ha under klänningar och kjolar i sommar. Jag kunde inte bestämma mig om jag skulle ha med eller utan spetskant eller om svarta eller vita var bäst. Så jag köpte fyra par. Ett par svarta med spetskant, ett par utan och så motsvarande i vitt. Jag hade uppenbarligen spenderbyxorna på idag men har man 7 mil enkel att åka funkar det inte att ångra sig sen och åka tillbaka och köpa fler. 
 
Vi har köpt filtar till verandan. Sen hittade Haqvin ett par skor som passade till kostymen på skoaffären bredvid Jysk. Ja, dom passar faktiskt till jeans också. Med den vita skjortan till blir det lite rockabilly-look. Bara gitarren som fattas så ser han ut som en artist. "Jag har ju faktiskt basen" sa Haqvin. "Jamen du ser, då har du allt" sa jag. "Ja, det enda som fattas är väl just "artist" då" tyckte Haqvin. 
 
Med vårat lass av kassar gick vi till bilen och for sen till garden center och köpte bindtråd och mer jord till tomaterna. Tredje dagen i rad som jag köper jord. Började plantera om tomaterna i förrgår men kvällarna är korta när man jobbar heltid. Finns en massa plantor kvar. Jag ska ge bort några har jag bestämt mig för. Det blir för många.
 
Nu är maten lagad och uppäten och undanplockad, disken inställd i diskmaskinen. Tomaterna är vattnade, godiset framplockat, vinet upphällt. Jag tänker inte plantera om några tomatplantor ikväll. Jag behöver en ledig kväll känner jag, efter denna långa dag av arbete, resor och inköp. Jag tänker heller inte packa upp det löjligt stora paketet från Jotex, det med alla kuddarna. Det tänker jag spara till imorgon när det är lördag och jag fått en god natts sömn. 
 
God afton! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0