Svårt att förstå

Jag har svårt att förstå att det snart är jul. Ingen julgran inne ännu. Undrar om vi ska ha nån? Pusselkatten lär ju försöka klättra i den. Men var ska vi lägga julklapparna i så fall?
 
Inget julpynt förutom julgardiner, adventsljus, adventsstjärnor, en ängel och några juldukar. Blommorna inne på toa också. Men det kanske räcker? Blir ju mindre att städa bort sen. 
 
 
Jag har svårt att förstå att jag faktiskt är ledig i över en vecka nu. Jag var så trött på jobbet idag. Helt slut. Men jag kom på att det nog berodde på dålig sömn inatt. Jag var till sjukgymnastiken igår och eftersom det var en ny sjukgymnast gjorde han en ny felsökning på mig. Han  klämde och bände så jag hade nog mer ont efteråt än innan men han kom i alla fall fram till ungefär samma slutsats: felet sitter inte i ryggen utan det är muskulärt. Och när muskeln vid höften är överansträngd klämmer den på ischiasnerven. Axeln likaså, det är också ömma, eventuellt inflammerade muskler.  Jag har fått några nya övningar att lägga till dom gamla. Lite styrketräning för jag måste få dom igång dom andra musklerna runtomkring så inte dom stackarn ömma musklerna och senorna får jobba ensamma. Sen ska jag tänka på hur jag gör när jag lyfter på jobbet. 
 
Nåväl, allt detta bändande och tryckande gjorde att benet värkte inatt. Jag minns att jag vaknade och inte visste hur jag skulle ligga för att det inte skulle göra ont.
Men imorgon är jag ledig! Jag kan ha sovmorgon!
 
Jag har svårt att förstå att Herman fyller 20 år imorgon. 20 år, herregud, då är man ju vuxen. Nej, jag fattar inte. Hur gick detta till?
 
Håller på att baka tårta nu. En kladdkaka med kolaglasyr toppad med flingsalt, beställd av Herminator himself. Kakan står ute på verandan och svalnar och kolaglasyren puttrar på spisen. Hoppas den blir god. Jo men det tror jag nog. 
 
Sen, när jag fått sova en hel natt och Herman fått fylla år, då kanske det kan få bli jul här hemma med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0